S. O. S Derékig érő hajamból kulcscsontig érő tragédiát csinált a fodrász, ebbúl még lesz haj? Bővebben lent
Magát mesterfodrásznak kikiáltó fodrász borzasztóan elbánt a hajammal!!! Elmagyaráztam neki,hogy mell felé szeretném a hajamat levágatni, az egészségtelen végét levágni, és egy kis menetet akarok még bele,hogy ne legyen olyan egyhangú, valamint a természetes sötétszőke hajam véégbe akartam egy kis ombrét. A kérésem volt,hogy ne szöszi legyen a szín,hanem inkább valami barnás szőke.
A végeredmény tragédia lett! A barátnők, családtagok meredten néztek rám és szörnyülködtek, mintha valami barbárnál jártam volna. Azt mondanom se kell,hogy elbőgtem magam a látványnál, legszívesebben fizetni se akartam.
A hajam vége olyan brutál csúnya szőke lett,hogy csak na és kikészítette a hajam végét, olyan mint a cirokseprű. A hajam egyébként is vékonyszálú, de úgy elvékonyította,hogy kb két szál hajam lett, az is meg lett tépve és reggel is sírással indítottam a napot,amikor a tükörben szembesültem a látvánnyal.
Tudtok bevált hajnövesztő tippeket??? SOS-ben növeszteni akarom a hajamat,hogy legalább kulcscsont alá kezdjen el nőni pár centivel,már összeteszem a kezem érte!! Majd most kérek egy másik fodrászhoz időpontot, és kénytelen leszek egyszínű barnára festeni a hajam,mert így nem bírok létezni.
Valakinek volt hasonló esete??? Mi lett a végeredmény?
Sanszos,hogy ledobja erről az erős szőkéről majd a barnát? Tudom,a fodrász mindenre ad majd választ,de oly sok idő mire időpontot kapok,hogy én csak tűkön ülök és tiszta transzban vagyok!
Tippeket, tanácsokat tudtok mondani,hogy mi lesz a hajam sorsa?? Lesz még ebből nyáron egy normális frizura, hossz?
Nagyon el vagyok keseredve! Főleg,hogy mennyisége sincs a hajamnak most,mert úgy szétnyeste. Ha ebből még vágatni kell,akkor teljesen fiússá válna már a hajam, így is kulcscsont felettig ér és szét van vagdosva, formátlan, szanaszét.
Veszprém megyében egy kisvárosban dolgozik ez a fodrász. Nem leszek szemét, nem írom ki a nevét! Pedig megérdemelné!
Amúgy igen, voltam olyan hülye,hogy kifizettem... és igen, előtte is sírtam,mert kb. sokkot kaptam a tükör előtt. :/
Ricinusolaj vajon tényleg olyan jó hajnövesztő lehet,mint ahogy az interneten sztárolják?
Kulcscsont felett fiús? Hiszti szagot érzek.
Azt nem értem, hogy ha kulcscsont alá fog érni, ugyanolyan ocsmány lesz, mint most. Vagy csak a hossz számít?
Derékig érő haj után hidd el, nagyon furcsa a kulcscsont felett érő haj és nem érzem vele jól magam, sőt még ha egészségesen nézne ki,akkor azt mondom megbarátkozom a gondolattal,de így hogy tiszt sprőd, nagyon nem szép látvány. Semmi hiszti nincs a háttérben.
Viszont, ha még ezt feljebb vágja majd egy másik fodrász,az már fiús fazon lenne,hiszen annyira el van rontva az alja,hogy csak úgy lehetne kijavítani,na azt nem vállalom.
Én nemrég voltam fodrásznál hajszerkezet ujjáépítő kezelésen, azt kipróbálhatod, nekem nagyon bevált. :)
De ha magadnak szeretnéd csinálni, a Kallosnak is vannak ilyen keratinos termékei, hajpakolás, stb., azok nagyon jók és nagyon puhává varázsolják a hajad.
Kitartás! :(
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!