Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A modelleknek hogyhogy olyan...

A modelleknek hogyhogy olyan szép sima a lábuk?

Figyelt kérdés
Most nem a fotó shopra gondolok,de sok csajszinak szép a lába,tudja valaki hogy mivel lehetne ezt elérni? Nekem pl piros pöttyös:/ ,olvastam hogy bőrradírozni meg testápolózni kell ,de nem sokat ér. Van valami krém vagy ti hogy ápoljátok a lábatokat,akár szőrtelenítés előtt vagy után?

2016. jún. 8. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nekik kozmetikus gyantázza / epilálja és utána drága cuccokkal kenik be.

Nekem amúgy nem lesz csúnya gyanta után, aloe vera gélt kenek rá. Nélküle viszont elég durván néz ki.

2016. jún. 8. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha piros pöttyös akkor irritált, nyugtató gél, krémek, fertőtlenítő kell rá. Ha semmi nem segít akkor más szőrtelenítési mód után kell nézni. Bőrradírozni nem szabad ha pöttyös, mert az még jobban irritálja csak.
2016. jún. 8. 22:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Ám de mitől irritált? Pl a combom nem is borotválom és ott is olyan. Pici piros pötty,a lábamon is ahol borotválom,én télen nyáron hosszú nadrágban vagyok inkább. Nem olyan vészes de engem zavar.

Gondoltam hátha van valami jó krém ami esetleg használna.

2016. jún. 8. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
nem vagy allergiás valamire? el kellene menned bőrgyógyászhoz vele. nem normális dolog a piros pöttyös láb. mindenképp javaslom, hogy nézesd meg szakértővel!
2016. jún. 9. 10:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok allergiás.

A neogranormon kenőcs jó?

2016. jún. 9. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!