SOS! Mitől múlnának el a pattanások?
Figyelt kérdés
A homlokom tiszta pattanás. Az arcomon egész szép a bőr, ott szeremcsére nem vagyok pattanásos. Már nagyon sok fajta krémet próbáltam a pattanásimra, de egyik se volt hatásos. Próbáltam a teafaolajat, rengetek arclemosót mindent, de semmi. Már nem szeretek kimenni az utcára. Nektek mi vált be?2016. jún. 4. 21:06
1/4 A kérdező kommentje:
*szerencsére,bocsánat elírtam
2016. jún. 4. 21:07
2/4 anonim válasza:
Inkább egészséges életmóddal próbálkozz, többet ér mint a krémek.
3/4 ~OnLány~ válasza:
Én fogkrémet szoktam rá kenni, igaz, nekem csak a havim előtt szokott kijönni egy vagy kettő.
Ha nem sok van, akkor kipróbálhatod, de csak a pattanásokra tegyél este, majd reggel mosd le. Nekem szépen le szokta szárítani.
4/4 anonim válasza:
Ha beleér a hajad akkor azt kell megszüntetni.Szárító ecsetelőt próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!