Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Izomstimuláló készülék petyhüd...

Izomstimuláló készülék petyhüdt arcbőr kezelésére?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egészséges életmódot folytatok (rendszeresen mozgok, rendben van az étkezésem is), nem vagyok sem idős (22), sem telt alkatú (sőt..), de az arcom annyira petyhüdt és "lógós", hogy az szörnyű.

Már több mint 3 hónapja szedek hyaluronsavas tablettát, plusz szérumot (kollagén+hyaluronsav) és arckrémet (Q10-es) is használok, de semmi változást nem tapasztalok. Elkezdtem a tabik szedésével egyidejűleg napi 30 percet masszírozni/tornáztatni az arcom, de még így sincs látható eredmény... :(

Ezért futott át az agyamon az, hogy talán egy izomstimuláló/masszírozó készülék beválhatna?!

Emlékszem rá, meg fiatalabb koromban a Teleshop-ot bámulva rá voltam kattanva a "Butterfly" izomerősítőre. Hál' Istennek anyum nem bólintott rá. :D Azóta már tisztában vagyok vele,hogy ettől bizony nem lesz kockás has, sem izmos láb. (Gyenge terhelést ad.) Viszont az arcizmoknak elég lenne, nem?

Szerintetek?

2016. jún. 4. 18:59
 1/1 Sunshinedoll ***** válasza:
Ne tornáztasd az arcod, az mond a ráncok megjelenéséhez fog vezetni, viszont a masszírozás jó ötlet. Szerintem kézzel is bőven elég ez, lehetőleg valami olajjal, hogy ne szárazon rángasd és gyűrd a bőrt.
2016. jún. 4. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!