Szerintetek a Salus Blue Beauty pattanás elleni készülék megéri az árát? Tapasztalatok?
Egészséges és változatos táplálkozás megvan, és mégis vannak pattanásaim, mitesszereim 20 évesen is.
Bőrgyógyászokat is nem egyszer végigjártam.
Pár hónapja vettem egyet, mivel egyes helyeken ClearLight néven hirdetett kékfény terápia megfizethetetlen a számomra (50e/hó).
Jó ha 10-ből 1 pattanás esetén ér valamit, ami nem túl hatékony, tekintve hogy pattanásonként 2,5 perc, és ez a pozitív hatás se azt jelenti, hogy másnapra eltűnik...csak nem lesz rondább és majd napok múlva tűnik el...ja és a 90 % még ugye megmaradt, szóval összességében nem lettél szebb :-) Még annyit hozzátennék, hogy aki elolvassa a készülék (online is elérhető angol nyelvű) dokumentációját, az látja, hogy igazából nem is ígérnek mást. Az általuk bemutatott klinikai teszteken se hatékonyabb a készülék. Sajnos ezt én is tudtam mikor megvettem, csak hát a beteg ember kapaszkodik minden fűszálba...újra nem venném meg.
Én az étrendre és a kiegyensúlyozott életre esküszöm, aztán biztos ami biztos kipróbáltam ezt is: [link]
Kárt nem okozott, ez amolyan étrendkiegészítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!