Hogyan lehet megállapítani egy hajszálról hogy töredezett?
Figyelt kérdés
Hosszú göndör hajam van és a tincsekből sok rövidebb-hosszabb szál áll ki, milyen az amikor töredezett?
pl ezen a képen:
hogy lehet megállapítani hogy simán csak szétjött a tincs vagy töredezett?
2016. máj. 30. 16:37
1/9 A kérdező kommentje:
láttam olyat is h a tincsből kiálló szálakat öngyújtóval távolították el, azt inkább nem szeretném kipróbálni :D
saját képet nem tudok küldeni mert nincs fényképezőgépem
2016. máj. 30. 16:39
2/9 anonim válasza:
Hogyha például mar Par napja nem mostal hajat Es akkor a tincs vegen- ha töredezett- akkor ilyen fehér pontokat fogsz látni mert ott van eltorve
Nekem is igy ban !
Lekene vagatnom !
3/9 anonim válasza:
Igen,ez a töredezett haj! Vágasd le a hajad végét,ápoljad kívűl belül!
4/9 anonim válasza:
ha a hajszálaid vége ilyesmi, akkor töredezett
szóval ha több hajszálad ilyen, akkor érdemes lenne elmenni fodrászhoz
amúgy amit te linkeltél, az is annak tűnik
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnéztem a képet és olyan szálakat nem szoktam látni. Akkor ezek a tincsekből oldalra kiállók csak azért vannak mert másfelé göndörödnek mint a tincs nagy része? Láttam videót ahol lenyesegették a tincsből kiálló szálakat(mondjuk az egyenes haj volt), csak ezzel az a baj h azok a szálak még rövidebbek lesznek mint a haj többi része és ugyanolyan oldalra kiállóra nőnek meg.
2016. máj. 30. 21:05
8/9 anonim válasza:
Ha fehér pontokat látsz a végén, akkor töredezett. Ezen csak az segít, hogy a fodrász levágja ezeket a töredezett hajvégeket. Nincs olyan csodaszer, ami ezt helyrehozná.
9/9 anonim válasza:
De van ami helyrehozza! Ezt erősen cáfolom utolsó választ adó.Lány koromban nagyon tört a hajam,most vagyok 30éves,és mostanra szántam el magam,hogy megprobálom az argán olajat.Kb 1éve ápolom a hajvégem.És meglepően rendbe hozta! Ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!