12 éves lány vagyok és elég sok pattanás van az arcomon/hátamon/mellkasomon. Tudnátok ajánlani nekem jó pattanástalanító krémet vagy alapozót smink cuccot?
Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 20:25
11/15 anonim válasza:
Agyag. :)
Bevizezed, vékonyan bekened vele, és jónapot.
12/15 anonim válasza:
Badarság. Gyógyszer kell és életmódváltás. Az orvos tud gyógyszereket ajánlani, akár hormontartalmú, akár nem. Olyan még nem volt hogy valakinek a trutymó kenőcsök és csodaszerek megszüntették volna a pattánásos bőrt, mivel nem a bőr betegsége ez a dolog, csak ott jön ki. Lehet hogy ideig óráig jó tüneti kezelésre, de magát az okot nem szünteti meg.
13/15 anonim válasza:
Utolsó, jóhülye vagy. De ezt mindenki tudja, még te is. ;)
Tudod mitől van a ragya? Zsíros bőrtől, kamaszkorban meg ormonok miatt. Ennyi. 12 évesnek mit akarsz te itt gyógszereket adni, hülyegyerek?
14/15 anonim válasza:
A pattanások ellen az is elég, ha minden este bekened őket fogkrémmel (reggel persze hidratáld a bőröd), reggel pedig mosd le. Nekem használt.😊
15/15 anonim válasza:
Dermofil paszta!
Sokat segitett nekem is.
Leszáritja a pattonást,a miteszereket.
Évek óta ezt használom. az ára 1100-1500 ft között van.
Vagy
Tea fa olaj szappan ami nagyon jó baktériumokr, kitisztitja a porusokat, és még le is száritja a pattonást.
Zsiros bőr ellen is nagyon jó. az ára 400-500 ft között van.
Drogériákban és gyógynővény boltban lehet kapni.
megéri kiprobalni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!