Akneroxid gel segutsetek ez mas kerdes mint a tobbi!?
Arcra nem célszerü használni, mert csúnyán felmarhatja és csupa heges lesz töle.
Mellesleg ha pattanásoso az arcod, akkor lehetöleg ne használj semmiféle sminket, mert az csak ront rajta.
jézusom, amit az első írt az full bullshit.
használhatod arcra, nagyon sokan szokták, olvasd csak el a krémmánián véleményeket. a krémmánia egyik szerkesztője is évek óta használja arcra, van több cikk is az akneroxidról a blogban.
vékony rétegben kend fel éjszakára, és a szemed környékét persze ne kend be. akár másnaponta is elég felkenni. nem fog felmaródni a bőröd. ha esetleg kipirosodnál tőle, vagy égne az arcod, akkor ne használd. először próbáld ki egy kisebb területen, hogy okoz-e panaszokat, mert előfordulhat, hiszen ez végül is gyógyszer.
olcsóbb hidratáló, ami jó mellé: balea ultra sensitive arckrémek. van belőle nappali, éjszakai meg intenzív is, krémmániás vélemények alapján válaszd ki, neked melyik lenne jó.
ha reggel lemosod, természetesen sminkelhetsz. én még smink alá is kentem régebben.
csak annyi a fontos, hogy alkoholos alapozót, bb-t ne használj.
és az is nagyon fontos, hogy nappalra használj mellé fényvédőt, télen-nyáron, mert hámlasztja a bőrt, és fényvédő nélkül nem fogsz tudni védekezni az uv sugarak ellen.
mint írtam, sminkelhetsz mellette. úgy is, ahogy írtad.
igen, fényvédőzni kell nappalra, ha este kented fel. végig, ameddig kened, legyen az reggel vagy este, kelleni fog a fényvédő, főleg így nyáron.
ha abbahagyod, utána 1-2 hétig még fényvédőzni kell, hogy újra megvastagodjon a bőröd, és ne bántsa a napfény.
ha abbahagytad az akneroxidot, használhatod, de én alapból semmilyen bőrre nem ajánlanám az alkoholos alapozót. az alkohol nem tesz jót a bőrnek, kiszárítja, dehidratálja, még több zsírt termel emiatt a bőr, ami még több pattanással jár. ráadásul károsítja a bőr védőrétegét (barrier), elszaporodhatnak a pattanást okozó baktériumok, és még a öregíti is a bőrt.
szóval szerintem vegyél inkább egy új alapozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!