Miért nem lesz sima a lábam epilálás után?
Figyelt kérdés
Hagyom egy kicsit nőni a szőrt és akkor epilálok.De nem lesz teljesen sima.Ahogy végigsimítom érzem, hogy nem sima és nagyon zavar.Ha rövidebbek a szálak akkor is ez van.Nagyon zavar hogy nem sima.Mit csináljak hogy sima legyen?2010. ápr. 10. 19:30
1/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon erősek a szőrszálak a lábadon.Talán jobb lenne ha gyantáznád, úgy tudom, hogy ettől a szőrszálak erőssége és sűrűsége is gyengül és hosszabb ideig is kitart mint az epilálás. :)
2/4 anonim válasza:
Vannak szálak amiket még nem tudsz kiszedni,mert túl rövidek,csak azt ami elég hosszú az epiláláshoz.A bőr alatt lévő szálakat nem lehet eltávolítani.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem túl erősek a szőrszálak szerintem.Már elég lassan nő vissza és jobbadán csak ilyen szőke,gyenge szálak.De nagyon idegesít hogy nem sima a lábam.Még ha nem is látszik hogy nő a szőrszál akkor is idegesítő.
2010. ápr. 11. 19:48
4/4 anonim válasza:
azért nem sima, mert nem egyszerre nőnek a szőrök, és nem csak azok vannak, amiket epilálással kiszedsz, hanem jön utána egy újabb "generáció", ami még picike, amikor epilálsz és nem tudod kiszedni. na, ezek azok, amiket érzel, amikor végigsimítod.
én azt csinálom, hogy miután nőnek vissza a szőrök, azután az egészet egyszer leborotválom, és így "visszavágom" mindet egy hosszúságra. amikor elkezdenek nőni hosszabbra, akkor pedig jöhet az epilálás. így minden szőrt kiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!