Epilalas utan nekem meg mindig borostas a labam. Rosszul hasznalom az epilatort, vagy az epilator nem eleg jo? Philips satin perfectem van.
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 10:07
1/3 anonim válasza:
Velem is ez van a Braunnál. De elvileg azért, mert nem egyforma gyorsan nőnek a szőrszálak és van, amit nem tud kitépni. Én a maradékon átmegyek borotvával :)
2/3 anonim válasza:
Nálam is ez volt szintén braunt használtam semmi baja csak valóban nem egyformán nőlnek a szőrszálak de vettem egy újat, mert már elég régi volt, ismét braunt silk-epil 7-et nagyon jó igaz az ára sem kevés de ez a nagyon rövidke szálat is kiszedi nem tudom hogyan de ezután teljesen sima a lábam:) Van valami szőrszál kiemelő rendszere :D Szóval csak ajánlani tudom!:)
3/3 anonim válasza:
én is előbb gép, utána borotva módszerrel élek. vegyél jobb gépet. nekem is braunom van, azok még a legjobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!