Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehetne újra vörös a hajam?

Hogy lehetne újra vörös a hajam?

Figyelt kérdés
Eddig természetes vöröses-barna hajam volt, de télen bebarnult. Valamennyire mindig beszokott, de ilyenkorra kivilágosodik. Idén is elkezdett világosodni, de most inkább világosbarnára. Pedig úgy egy hónapja még vöröses volt. Festeni nem szeretném, inkább valamilyen természetes megoldást keresek.

2016. máj. 25. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A Nap is kiszívja majd szerintem, de gyors és természetes megoldás a hennás hajszínező.
2016. máj. 25. 23:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is ebben reménykedem, de azt mondják, hogy ahogy nő az ember sötétedik a hajszíne. Én pedig 19 éves vagyok. Köszönöm a választ.
2016. máj. 26. 00:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Vannak természetes hajszínezők, pl gyümölcsteák amiben a piros gyümölcsök vannak, vagy paradicsomlé, ketchup, és hasonlók. Vagy van színező sampon, az sem árt, olyan mint egy sampon, csak színezett.
2016. máj. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!