Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok szerintetek gáz ha egy...

Lányok szerintetek gáz ha egy fiú vörösre festi a haját?

Figyelt kérdés

Nekem most sötétbarna a hajam (ez az eredeti szín) és nagyon tetszik a vörös. Mit szóltok szerintetek gáz lenne ha befesteném?

15/F

2016. máj. 21. 23:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom hogy trollkodsz-e. De amúgy már az is gáz ha férfiként fested a hajad. Idősebb korban mehet az őszülés miatt. De ennyi idősen??
2016. máj. 21. 23:37
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
En gaznak tartom ha egy fiu barmilyen szinure is befesti a hajat. De ezt sztem egyeni dontes. Ha neked bejon akk masok velemenyevel be foglalkozz. A lenyeg h te jol erezd magad a borodben.
2016. máj. 21. 23:38
 3/11 anonim ***** válasza:
43%
Gaz.
2016. máj. 22. 00:01
 4/11 anonim ***** válasza:

legtöbben azt gondolják hogy gáz.

engem nem zavarna, de nem nagyon tudom elképzelni hogy jól álljon egy fiúnak. de lehet csak azért, mert a vörös hajú fiúk nem az eseteim. na meg milyen vörösre festenéd? az se mindegy.

2016. máj. 22. 01:01
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Inkább rakjál bele kék csíkokat, na az a beindító.
2016. máj. 22. 09:17
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem ne csináld, de végül is nem mi dönthetünk helyetted.

17/L

2016. máj. 22. 10:41
 7/11 anonim ***** válasza:
régebben is festették a hajukat, meg melíroztatták a fiúk, olyan 10-14 éve, ma meg már mindenki azt csinál vele,amit akar. Az egészet semmiképp se festesd be, hanem ilyen árnyalatosan, vagy rétegekben, egyáltalán nem gáz, aki így fog megismerni, ezt fogja megszokni és az lesz a furcsa, ha teljesen barna vagy. mindenki olyan frizurát hordjon, ami neki tetszik, ne mások véleményére adjon
2016. máj. 22. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz ha jól áll. Ha rémes lesz akkor gáz.
2016. máj. 22. 11:43
 9/11 anonim válasza:
Fehér bőröd van? Kövér ne legyél egy ilyen hajszínhez.
2016. máj. 26. 23:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezzel csak az a probléma, hogy mivel sötétbarna a hajad eredetileg ahhoz le kell szívasd a hajad, hogy viszonylag természetes vörös színű árnyalatú legyen majd ha befested. Ha nem szívatod le akkor nagyon sötét vörös lesz ami egy fiún elég furán hatna.

Egy pasinak ha termeszetes vörös haja van az elmegy. De befesteni...a helyedben nem tenném.

U.i.:(A sötét(barna,fekete)haj a legszebb szerintem)

2016. júl. 4. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!