Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnék magamnak Kesha...

Hogyan tudnék magamnak Kesha hajat varázsolni ?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik Kesha haja.. Nagyon szeretnék ilyet-- >

[link]

Ilyen természetes hatásúra gondoltam (:

Nekem félig egyenes (fülig) félig gyér hullámaim vannak...

Ezért vasaltam.. de most már nem akarom roncsolni a hajamat... Előre is köszi a válaszokat

2010. ápr. 10. 16:20
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
oups xDD a kérsében rosszul írtam a végén nem kell a magamnaak XD
2010. ápr. 10. 16:23
 2/12 anonim ***** válasza:
ööööö legjobb ha jól elalszod xD bocsi de ez nagyon nemjó olyan igénytelenül néz ki
2010. ápr. 10. 16:42
 3/12 A kérdező kommentje:

én ha jól elalszom (sajnos) se áll így hanem megmarad félválasztékba xD... hát szerintem olyan természetes szépség... de hát ez is csak 1 vélemény...

nagyon ksznm a válaszodat (=

2010. ápr. 10. 16:46
 4/12 anonim ***** válasza:

sztem találsz ennél sokkal jobbat is

bocsi de ez elég randácska

2010. ápr. 10. 16:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a nedves hajra tegyél hajhabot, kicsit túrd össze, majd lazán, de tényleg lazán fond össze és vagy szárítsd meg/ vagy aludj úgy, ha este csinálod meg. Aztán miután megszáradt kibontod, ujjal vagy nagyon ritka fésűvel kicsit igazgathatod. Nah szerintem valahogy így kell csinálni, vagy hasonlóan :D
2010. ápr. 10. 16:53
 6/12 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 10. 17:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nem a haj ronda, hanem Kesha. Nekem is ilyen van. Hajhabot rakok rá, és diffúzorral megszárítom (közbe "összegyúrom" a kezemmel)
2010. ápr. 10. 17:27
 8/12 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. és NE fésüld meg. ha nagyon kócos, waxszal gyúrd át reggel.
2010. ápr. 10. 17:28
 9/12 A kérdező kommentje:
nagyoon köszönöm szépen a válaszokat(:
2010. máj. 5. 19:13
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem is ez a haj tetszik a csajokon, ki nem állhatom a vasalt hajat... amúgy meg utálom keshát :DDD
2010. júl. 7. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!