Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Töredezik a hajam, miért és...

Töredezik a hajam, miért és mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szeretném derékig megnöveszteni, jelenleg hátközépig ér. Göndör/erősen hullámos hajam van, amit sosem vasalok, nem festem, alacsony hőfokon szárítom úgy, hogy szinte már száraz, mert előtte rajta hagyom a törölközőt, és csak hajmosásnál szoktam fésülködni. Kiengedve hordom, hajgumit csak tesiórán használok. Hajvégápolót használok, utoljára március közepén voltam fodrásznál.

Másoknak nem szokott ilyen gyorsan töredezni, nekem miért? Nem csinálok vele semmi károsat, de nagyon nem szeretném levágatni, mert amúgy sem nő túl gyorsan, most pedig vágathatnám le, amit eddig növesztettem.

Szerintetek mitől lehet? Mit csináljak? Van valakinek valami jó tippje?

17/L

2016. máj. 18. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Hiába kensz rá bármit ha vitaminhianyod van. Egy sima vervetellel megallapithato van e pl.vashianyod mert ha van akkor amíg azt nem hozod rendbe nem lesz szép hajad.

A kenceficek akkor segítenek ha amúgy te belül jól vagy és mondjuk jó lenne kissé fényesebb haj. De egy töredezett száraz beteg hajon semmilyen olaj nem segít.

2016. máj. 18. 22:16
 2/3 anonim válasza:
50%
Vágasd le a töredezett részt a kallos latte hajpakolását próbáld ki 1000 ft kb egy liter. Hajmoság után argán olajjal vagy kókusz olajjal kend be a hajhosszadat. Ha heti 3. Mosol hajat akkor egyszer csinálj meleg ricinus olajból kávé zaccból és erőhs fekete teából, almaecetből, c vitaminból 3s mézből hajpakolást. Hajatmosol 2x ennyi től ki kell h jöjjön kallos hajpakolást a hajhosszadra kb 5percig szépen belemaszírozod és egy kicsit rajta hagyod 5perc simogatás addig kibogozod a hajadata pakolás miatt könnyű lesz aztán vársz 2 percet és kiöblíted. Miután végeztél a hajmosással hideg vízzel átöblíted és kész. (A pakolást masszírozd bele a fejbőrödbe). Másik hajmosásnál kókusz olajjal kend be a hajadat hagyd rajta 1 órát és most le úgy ahogy előbb írtam. Itt elég szokott lenni egy hajmosás is. 3.alkalommal elég ha megmosod úgy ahogy mondtam. Minden hajmosás után hajvég ápoló vagy kókusz olaj vagy argán olaj. Ha a hajmosások között száraznak érzed a hajad nyugodtan akár naponta is olajozhatod. Sok sikert!
2016. máj. 19. 12:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :))
2016. máj. 19. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!