Töredezik a hajam, miért és mit csináljak?
Szeretném derékig megnöveszteni, jelenleg hátközépig ér. Göndör/erősen hullámos hajam van, amit sosem vasalok, nem festem, alacsony hőfokon szárítom úgy, hogy szinte már száraz, mert előtte rajta hagyom a törölközőt, és csak hajmosásnál szoktam fésülködni. Kiengedve hordom, hajgumit csak tesiórán használok. Hajvégápolót használok, utoljára március közepén voltam fodrásznál.
Másoknak nem szokott ilyen gyorsan töredezni, nekem miért? Nem csinálok vele semmi károsat, de nagyon nem szeretném levágatni, mert amúgy sem nő túl gyorsan, most pedig vágathatnám le, amit eddig növesztettem.
Szerintetek mitől lehet? Mit csináljak? Van valakinek valami jó tippje?
17/L
Hiába kensz rá bármit ha vitaminhianyod van. Egy sima vervetellel megallapithato van e pl.vashianyod mert ha van akkor amíg azt nem hozod rendbe nem lesz szép hajad.
A kenceficek akkor segítenek ha amúgy te belül jól vagy és mondjuk jó lenne kissé fényesebb haj. De egy töredezett száraz beteg hajon semmilyen olaj nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!