Mit tegyek, ha nem vasalom a hajam, és mégis töredezik?
Szoktál vágatni a végéből?Én eddig nem mertem,mert szintén növesztem és féltem,hogy attól csak lassabban nőne...legutóbb,2-3 hete engedtem,hogy a teljes elvékonyodott részt(kb 2 cm)levágja.Azóta vicc nélkül,mint a gomba,úgy nő a hajam,pedig nekem is mindig gyorsan töredezett.
Most sokkal egészségesebbnek is néz ki,mert egyvonalban van a vége:)Emellett amit tehetsz még:hajvitamin szedése,fejbőrmasszázs..ilyen jellegű praktikák.
Sok folyadék, és sok vitamin, és sok hajvágatás.
Ha ezek megvannak és így sem nő , akkor genetika.Gyenge a hajad! Hajszártóval óvatosan, lehetőleg kis fokozaton, amilyen messze csak elér a kezed. Nem szabad sűrűn mosni! :)
Tojásos-olívaolajos hajpakolás!
Nekem ez bevált!:)
1 db tojás,2-3 evőkanál olívaolaj.(Ha van otthon barna cukrod azt is tehetsz bele,nagyon jót tesz).Jól össze kell keverni,majd a hajra tenni és celofán papírral a hajat teljesen befedni.Fél óra - 40 perc alatt csodákat művel.A haj nem hogy,nem lesz töredezett egy idő után még fényt is kap és sejmes is lesz!
Elég heti 1x megcsinálni.
Próbáld ki szerintem.
Milyen balzsamot használsz?
Amióta a fehér, sicamid tartalmú Elseve termékcsaládot használom, sokkal gyorsabban nő a hajam, mint bármikor máskor, a töredezésen is sokat segít. Próbáld ki, hátha :)
Sampon, balzsam, hajpakolás, kis pumpás krém. Így együtt
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak, ki fogom próbálni a tanácsaitokat! :)
Ment a pacsi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!