Mit csináljak a hajammal, ha már mosás után 2 nappal zsirosodik?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 21:24
2/10 anonim válasza:
Mosdd meg! :D am. nekem is 2 naponta zsirosodik!
4/10 anonim válasza:
lehet, hogy rossz sampont használsz.
am moshatod nyugodtan 2-3 naponta is a hajad (: csak ne naponta mert az nem jó neki
5/10 anonim válasza:
Hallottam hogy ha ecettel átöblíted mosás után a hajad, akkor nem csak fényesebb hanem lassabban fog zsírosodni.Vannak különféle pakolások, legegyszerűbb ha GOOGLE-ba beírod hogy zsíros haj ellen vagy valami ilyesmit, és nagyon sok hasznos dolgot kifog adni. Amúgy én is két naponta mosok hajat, sőt valamikor már másnap külön megmosom a fufrumat:S
6/10 anonim válasza:
Utolsó: De kipróbáltam az ecetöblítést és nekem bevált, de raktam bele egy kis citromlevet is. És szinte több mosás után is tapasztaltam, hogy nem ANNYIRA zsíros a hajam:D
7/10 anonim válasza:
Hatezer ilyen kérdés van, és egy tucat tök hasznos válasz. Olvass már vissza könyörgöm
Egyébként az ecet nekem is nagyon bevált, csak a szaga eléggé érződött..
8/10 anonim válasza:
Nekem is 2 nap után zsirosodik.:S De nem mindig mosom meg 2 naponta néha megvárom még már nagyon bezsirosodik.. és uttána ha megmosom akkor kibir 4 napot ugy hogy nem zsirosodik be :)
9/10 anonim válasza:
Nem írtad milyen sampont használsz, de lehet, hogy nem megfelelő számodra. Egyébként nekem csak akkor zsírosodik ilyen hamar, ha teszek rá pl. hajhabot, hajpakolást, vaxot vagy kenegetem Vitanol c-vel...
Ha nem használsz ilyeneket akkor elég gáz, hogy így zsírosodik. De próbáld kitolni a hajmosást, tegyél rá száraz sampont, egy idő után csak átáll a hajad legalább 3-4 napra.
10/10 anonim válasza:
Médea, valamint a Neutrogena T-gel zsíros hajra valója váltak be nekem. Utóbbi főleg, az olyan 2500ft, az első 500-600.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!