Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A barna festék világosabb...

A barna festék világosabb vagy sötétebb lessz hajmosás után?

Figyelt kérdés
Sziasztok ma festettem be a hajam feketes sötétbarnáról közép barnára. És az lenne a kérdésem hogy ez sötétebb vagy világosabb lessz hajmosás után?

2016. máj. 18. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
vilagosabb
2016. máj. 18. 19:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Biztos? Mert sötét hajra festettem világosat... De megiscsak KOPÁSRÓL van szo ami ugye vilagos.. Ezért nem tudom
2016. máj. 18. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
A hajfesték nem szokott mosásokkal kopni. Jó esetben. De ha kopik (pl ócska a festék) akkor nyilván távozik a szín, tehát fakóbb lesz.
2016. máj. 19. 01:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Garnier olivia 6.3 ócskának számít? Egyépként tegnap megmostam és nem koptt!! :))
2016. máj. 19. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Festett hajat nem lehet festékkel világosítani, tehát hiába kensz a feketésre középbarnát, a tövén kívül nem fog változni. A lakossági festékek minősége nem vetekszik a professzionálisakéval, persze azok között is vannak gyengék és tartósak - vagyis egy jó festék nem kopik.
2016. máj. 19. 09:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Sajnos a drogériás festékek engednek, kopnak, bármit csinálsz és mivel festett hajra tetted így az eredeti fog látszani, ami alatta van, szóval neked visszajön a sötétebb a tövét fogja be csak.

Nekem is sötétbarna, majdnem fekete, a fodrász elmondta hogy ha bármennyivel is világosabb barnát akarok, akkor le kell szívni belőle.

2016. máj. 19. 12:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Természetes Volt a fekete..
2016. máj. 21. 07:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Na mostanra megértettem a kérdést...

A hajfestékek úgy működnek, hogy lebontanak a saját pigmentből valamennyit - minél világosabb a festék, annál többet -, és ehhez adódik hozzá a mesterséges pigment. Ha véletlenül kopni fog az, amit a hajadra tettél akkor sem lesz sötétebb a hajad, hiszen abból tűntek el sötét pigmentek. Attól tehát nem kell félned, hogy megint feketés leszel.

Fentiek természetesen nem vonatkoznak a színező használatára.

2016. máj. 21. 09:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2016. máj. 22. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!