A PALETTE COLOR SHAMPOO hajszínező hány hajmosás után kopik ki a színe? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Eddig Joanna hajszínezőt használtam, és az 4 hajmosást bír ki! Viszont hiába néztem neten sehol nem írják, hogy meddig tart! :)
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT :D!
2014. dec. 19. 12:31
1/9 A kérdező kommentje:
2014. dec. 19. 12:36
2/9 anonim válasza:
Szia! Itt mindent megtalalsz,felesleges lenne leirnom!
(A 2.szintbe van amit te keresel.)
De latom mar linkeltel is errol az oldalrol.
Igazabol nemtudom hanymosas utan kopna ki,itt azt olvastam maradt rendesen,csak lenott..nekem volt ilyen(nem ez a marka bar!!) es nagyon,tenlyeg nagyon soakdjara kikopott. en barnahajra.voroset festettem,hat felevutan lenott es rozsaszines lett.D:
3/9 anonim válasza:
24 mosásig tart elvileg, gyakorlatilag meg sose fog kikopni, mert oxi van benne. Joannához nincs oxi ezért kopik ki.
4/9 anonim válasza:
Sötét barna hajnak csak vöröses árnyalatot adna, nem lenne vörös.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. dec. 19. 18:29
6/9 anonim válasza:
Nekem nem kopik, csak lenő, mert ez tartós színező. Árban 900-700 Ft körül, nekem hosszú hajam van, annyira nemdús, de 2 doboz simán rámegy. Szép fényt ad a hajnak. Én feketével kezdtem, majd váltottam mahagónira, így az 5. festés körül már egész jól látszik a vörös. (Havonta festem)
7/9 A kérdező kommentje:
2 doboz??? Jézusom :o... köszönöm :)
2014. dec. 19. 19:09
8/9 anonim válasza:
Az a 2 doboz semmi. Nekem fenekem alá ér a hajam és 4 doboz ment rá és még így sem fogta be mindenhol. Ám nekem még mindig nem eredeti a hajszinem július óta, de már nem feltűnő.
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem is a Joanna még most is látszik valamennyire hogy vörös :D.... de jó hosszú hajad van *-*... uhh az egy kicsit sok!
2015. jan. 30. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!