Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A PALETTE COLOR SHAMPOO...

A PALETTE COLOR SHAMPOO hajszínező hány hajmosás után kopik ki a színe? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Eddig Joanna hajszínezőt használtam, és az 4 hajmosást bír ki! Viszont hiába néztem neten sehol nem írják, hogy meddig tart! :)

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT :D!

2014. dec. 19. 12:31
 1/9 A kérdező kommentje:

És szerintetek mennyire fogná be az intenzív vörös a sötét barna haja??

[link]

2014. dec. 19. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia! Itt mindent megtalalsz,felesleges lenne leirnom!

(A 2.szintbe van amit te keresel.)

[link]

De latom mar linkeltel is errol az oldalrol.

Igazabol nemtudom hanymosas utan kopna ki,itt azt olvastam maradt rendesen,csak lenott..nekem volt ilyen(nem ez a marka bar!!) es nagyon,tenlyeg nagyon soakdjara kikopott. en barnahajra.voroset festettem,hat felevutan lenott es rozsaszines lett.D:

2014. dec. 19. 13:22
 3/9 anonim ***** válasza:
24 mosásig tart elvileg, gyakorlatilag meg sose fog kikopni, mert oxi van benne. Joannához nincs oxi ezért kopik ki.
2014. dec. 19. 16:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sötét barna hajnak csak vöröses árnyalatot adna, nem lenne vörös.
2014. dec. 19. 16:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. dec. 19. 18:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem kopik, csak lenő, mert ez tartós színező. Árban 900-700 Ft körül, nekem hosszú hajam van, annyira nemdús, de 2 doboz simán rámegy. Szép fényt ad a hajnak. Én feketével kezdtem, majd váltottam mahagónira, így az 5. festés körül már egész jól látszik a vörös. (Havonta festem)
2014. dec. 19. 19:03
 7/9 A kérdező kommentje:
2 doboz??? Jézusom :o... köszönöm :)
2014. dec. 19. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Az a 2 doboz semmi. Nekem fenekem alá ér a hajam és 4 doboz ment rá és még így sem fogta be mindenhol. Ám nekem még mindig nem eredeti a hajszinem július óta, de már nem feltűnő.
2015. jan. 28. 21:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem is a Joanna még most is látszik valamennyire hogy vörös :D.... de jó hosszú hajad van *-*... uhh az egy kicsit sok!
2015. jan. 30. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!