Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gáz ha nem szőrtelenítem a...

Gáz ha nem szőrtelenítem a lábamat?

Figyelt kérdés

Szőke hajam van és a szőröm is szőke. A lábamon csak térd alatt van egykicsi szőr ami max fél-egy centi hosszú, alig látszik ezért még sosem szőrtelenítettem, szerintetek gáz.

köszi 17L

2016. máj. 18. 07:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Gáz. Látszik is rendesen mert a sima bőrnek van fénye, a szőrnél ilyen nincs, főleg ha fázol egy picit... Libabőr és olyan mint aki fel van töltődve. Az 1 centi körülit pedig még a szél is fújja! Még a harisnyából és a testhezállóbb (pamut vagy leggingszerű) nadrágokból is kilógnak az anyagon keresztül. Láttam már ilyet.

Hónalj és láb gáz ha szőrös egy nőnél. Még pólóban is látszik amúgy a hónalj mert a póló ujján túl kinyúlhat a szőr, ha pedig felnyújtod a karod bizony előugranak a borzok a fáról.

2016. máj. 19. 12:42
 12/15 anonim válasza:

Szőrteleníts, de ne borotvával! Attól csak megerősödik és hetente 2x borotválhatod, ráadásul szúrós érzés lesz már másnap. Epiláld vagy gyanta!

21/L

2016. máj. 19. 15:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Hülyeség,hogy megerősödik a borotválástól.18/f
2016. máj. 19. 15:36
 14/15 anonim ***** válasza:
10 éve borotválok 2-3naponta, semmit nem erősödött. A gyanta és az epilátor nálam nem opció, pöttyös leszek tőle hetekig, még kozmetikus után is, érzékenyek a szőrtüszőim, bőrgyógyász adott rá szert de így se jó megoldás mert 3 nap múlva borostás is vagyok.
2016. máj. 19. 15:41
 15/15 anonim válasza:
Ohm.. Fiu vagy esetleg a partnered akivel lekerül a nadrágod nem furcsalná a csubit a labadon?
2016. máj. 19. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!