Szőkítéshez milyen állapotú hajjal lehet nekivágni?
Figyelt kérdés
Baj, ha a hajon szilikonos ápoló (maradványok) vannak? Vagy frissen mosott legyen? Olaj lehet rajta? (Valahol olvastam, hogy kókuszolajjal bekent hajra viszik fel az oxit+szőkítőt.)2016. máj. 17. 11:09
1/3 anonim válasza:
Minél jobb állapotú annál jobban jössz ki belőle, ezt előtte kell felépíteni. Egyébként érdemes frissen mosott hajjal menni, ápolók és stb nélkül, mert inkább ő tegyen rá bármit, amiről tudja mi az és hogyan befolyásolja a szőkítést.
2/3 anonim válasza:
Első: pont hogy nem ajánlott előtte hajat mosni... Én elkövettem ezt a hibát első szőkítés előtt, és meg is szívtam, annyira csípte a fejbőrömet a szőkítő. Jobb, ha van a fejeden egy kis "kosz", akkor nem tudja annyira irritálni a fejbőrödet. (Ezt a fodrászom is mondta.)
3/3 anonim válasza:
A frissen mosottat én is így értettem, hogy csak mosottan, nem ápoló és stb, előtte való nap pl. Előtte nap mostam reggel, mentem a fodrászhoz és nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!