Szőkítéshez értő lanyok segitenete nekem?
Szőkítőpor + 9% oxi elég kell hogy legyen a tövére. A 12% már lehet szétmarná a fejbőröd. Ja és jó tanács: kend be a fejbőröd kókuszolajjal, arra kend a szőkítőt majd, kevésbé szárítja a hajat, kevésbé marja a bőrt így. A színeredményen pedig nem változtat az olaj. Mindig így csinálom már, a szőkítőbe is keverni szoktam olajat.
Viszont szőkítés után festeni is kell. Azt már csak gyenge oxival csináld. Ha hamvas árnyalatot akarsz akkor hamvas szőke festéket vegyél. Az Alfaparf jó márka, habár én már Kallost használok mindenből, eredmény ugyanaz csak jóval olcsóbb.
Elso: akkor azt , hogy csak egyszer menjek at rajta porral es oxival , ugy eseltelen a feher? Mit javsolsz milyen hajsfesteket vegyek illetve 3% vagy 6%ossal?
Masodik: igen , anno en is sirva szaladtam a fodraszomhoz, de 21 evesen , mar nagyjabol elertem azt a szint amit szerettem volna , csak a tovet szeretnem itthon festeni es feheresre lehetoleg. Koszonom. Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!