Miért látom, hogy sok pasinak korpás a haja? Miért nem tesznek ellene?
Samponnal nem kezelhető a korpa, max van olyan ami kicsit ráragasztja a levált darabokat a fejbőrre:)
Alapvetően az étrendet kell rendbe tenni. Pont azért van annyi dagadt ember is, mer nem törődnek a kajával.
Sok az igénytelen ember. Pasiknál szerintem gyakoribb, mint nőknél, mert velük szemben talán kevésbé elvárás a szépség a régi idők miatt. (Nem minden pasi igénytelen.)
Nekem is van rokonom, akinek karácsonyra mindig márkás férfi tusfürdőt vagy sampont is vettünk, mert elég igénytelen volt és akartuk, hogy igényesebb legyen, becsajozzon végre. Gondoltuk, ha már ajándékba kapja, csak elhasználja, ha magától nem is venné meg. Erre az volt a reakciója, hogy "na ezt is beteszi a többi közé, mert még azok is megvannak". Érdekes, hogy egy vagy több teljes év alatt nem sikerült elhasználnia...
Én lány vagyok és azok a samponok nem érnek semmit. Illetve ezt hajlam okozza, örökölni lehet sajnos. Rendszeres hajmosás segíthet rajta, sampontól függetlenül. Ha meg annyira durva, akkor bőrgyógyász segíthet rajta. De sajnos ez időigényes, nem egyik napról a másikra történik.
Amúgy a pasik mindig kevesebbet törődnek magukkal. Szülöknek a szerepe is meghatározó szerepe van ebben, mit adnak át nekik gyerekkorukban. Valamint sokan úgy gondolják, csak a nőknek kell kpzmetikumokat használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!