Lett egy nagy fájó pattanásom pont a homolokm közepén. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
kinyomtam és feldagadt a sok nyomkodástól és sebes lett. Mér érzem a púpot,nem sikerült teljesen kinyomnom. Nagyon feltűnő. Körömvirággal kenegetem. Még mit tehetnék hogy hamarabb eltűnjön?2016. máj. 14. 10:10
1/2 anonim válasza:
Ne piszkáld, most úgyis hétvége van, nem lát senki. Vagy ha igen, akkor ne tedd oda a kezedet, mert azzal csak felhívod rá a figyelmet. Hidd el, hogy más élő embernek is volt már pattanása, és nem fognak rá földönkívüliként tekinteni. Nekem a múltkor a szám alatt bal oldalon volt egy nagyon csúnya, vörös volt és fájt, én is állandóan piszkáltak, de rámszóltak, hogy ha nem matatnék ott, nem is látná senki. Max. kensz rá egy kis korrektort, hogy halványítsd, ha emberek közé mész és nagyon frusztrál, de most maradj a körömvirágnál, és hagyj időt neki arra, hogy lelohadjon.
2/2 anonim válasza:
*én is állandóan piszkáltam. Bocsi, elgépeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!