Hogy tudassam apámmal hogy tiszta szőr a pofám és meg kéne borotválni?
tudom hogy nagyon primitíven fogalmaztam ,de már nagyon idegesít , van olyan mikor mondja hogy "ááhhh neked kéne borotválkoznod" - kb 1 éve volt , azóta nem történt semmi...
már tökre idegesítő
tudom hogy mondanom kéne de az meg olyan fura szitu.
lécives most ne a helyesírásomat bíráljátok, köszi!
hát vedd el apukádtól a borotvát, aztán hajrá ;) úgy kb. hétvége előtt, ha véletlen megvágod vagad, akkoris, hétfőre megsem látszik :D aztán, borotválkozás utáni nap meg menj oda apukádhoz, és mondd neki h "nézd apa, megborotválkoztam. szerinted milyen lett?" és akk ha nemteccik neki, akk mondod h mutassa meg :)
énis egyedül borotválkoztam, mikor még anno elkezdtem, nemkell ahhoz nagy tudás. vagyha nemjönne be a pengés borotva, akkor meg gépi, azzal kisebb az esély h megvágod magad :D
Legyél már kicsit rugalmasabb...
Lemész a sarki közértbe, vagy akárhova, ahol árulnak borotvát meg habot, veszel, hazamész, megborotválkozol és kész is.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!