Miért szőrös a mellkasom, ha szőke a szőröm?
világos szőke hajam kék szememés szőke szőröm van. Örültem is neki hogy nem leszek szőrös alkat, senki sem az a családban és még szőke a hajam is. De sajnos megnőtt rendesen a szőröm (mellkas, kéz láb....) miért van ez,és hogy tegyek ellene.
16F
Az, hogy szőke vagy, még nem jelenti azt, hogy nem leszel szőrös, nem is értem, hogy jött neked ez az összefüggés. A férfi szőrös, ez teljesen normális dolog, nem kéne, hogy meglepetésként érjen. Annyi, hogy akinek szőke a szőre, annak esetleg kevésbé látszik, mint mondjuk a fekete szőr.
Miért akarsz tenni ellene, miért zavar, hogy szőrös vagy?
"Mert aki szőrös az mindenképpen férfias? Nem látom sz összefüggést"
- Mert logikából megbuknál. Annyit mondott, hogy nem férfias, aki nem szőrös, illetve aki szándékosan szőrtelenít. Ebből nem következik, hogy mindenki férfias, aki szőrös.
"A férfi szőrös, ez teljesen normális dolog, nem kéne, hogy meglepetésként érjen."
Ugye az meg téged nem ér meglepiként, hogy a nők is szőrösek természetes állapotukban?
Azt látom minden barátomon hogy senki sem szőrös. és aki fiúteddigláttam a strandon azok sem szőrösek csak egy pár belőlük.
Engem zavar hogy szőrös a mellkasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!