Idei haj divat? Most váll alá érő hajam van, fufruval. Milyenre vágassam? Légyszi képet is.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 10:01
2/9 anonim válasza:
Nullás géppel, kopaszra. Ez az új divat...
Nem értem: ha valaki mutat egy képet, és azt mondja, hogy ez most divatos, akkor azonnal rohansz, és olyanra vágatod a hajad? Ennyire nincs személyiséged? Ennyire nem vagy tisztában az adottságaiddal, illetve azzal, hogy mi állna jól neked?
3/9 anonim válasza:
inkább kérdezd meg a fodrászt, hogy személyesen Neked mi állna jól!
4/9 anonim válasza:
Hm, ne a divat szerint vágasd a hajadat, hanem az arcformád szerint. De ha annyira tudni szeretnéd, most a göndör haj divatos - hosszú és félhosszú hajjal egyaránt.
5/9 anonim válasza:
A fonatok és a hullámos, göndör haj a divat elvileg. Én állítólag pár évig még az is lesz, 1-2 év múlva majd az "egyszerűen muszáj vasalnom a hajam" típus is dobálja ki a hajvasalóját, hacsak nem tanul meg vele hullámosítani. :)
Na persze és nem vagyok egy divatguru, mert 10 éve ugyanolyan a hajam.
De most nagyon divatos vagyok ezek szerint! :)
9/9 anonim válasza:
VÁGASD KOPASZRA!!!! Azzal nincs gond... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!