Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan sikerült regenerálnotok...

Hogyan sikerült regenerálnotok roncsolt hajatokat?

Figyelt kérdés

Szakítottam otthoni hajfestéssel és felkerestem egy fodrászt, eredmény: tönkretett haj.

Amikor festette többször is szóltam, hogy csíp stb, de szte ez a 9% oxinál belefér... A színe jó lett, de a hajamnak annyi:( Elkezdett törni, amit próbálok lassanként vágni, ahol látom, hogy kell, főleg a hajmosásnál veszem észre, hogy baj van. Sok törött hajszállal találkozom, és úgy veszem észre egy kicsit nyúlósabb lett a hajam :( ez a dehidratáltság átmeneti , vagy végeleges? 2X mostam hajat a festés óta. Mivel láttam, hogy baj van, már a fodrásznál is, beszereztem professzionális hajpakolást, olvasgatom a természetes olivás/mézes pakolást, argánolaj, mit tanácsoltok? Ja, jeleztem a fodrászank, hogy baj van, kaptam tőle egy kallos kreatinos pakolást, hogy ez majd elég. Mivel 20 éve festem a hajam, sajnos tudom, hogy már ennél a szintnál nem elég.

Elkezdtem szedni a hair c.kapszulát is, reménykedem, ha minden oldalról megtámogatom... vagy nem? Vissza lehet az ilyen károsodást fordítani.

Sötétre festettem régen a hajam, amihez 3-6 % oxit használtam, vagy csak bemosókat mert elég volt. Ennyire kicsinálta a 9% oxi, a világos hajfesték?

2016. máj. 10. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen,kicsinálta,nem,nem lehet visszafordítani. Majd lenő,addig ápold és vágasd,akkor nem lesz csúnya. Nekem az összes világosító hajfestésnek ez lett a vége. Többször is levágattam állig és onnan növesztettem vissza. Az egyik szőkítésre kb 100 ezret költöttem egy szalonban ahol égre földre ígérték,h nem fog roncsolódni a hajam. Ha-ha. Ilyen dolog ez a hidrogén peroxid.
2016. máj. 10. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:

A szimplán kiszáradt részek még talán menthetők, a töredeztettektől búcsúzz el.

A kallos egy jó márka, a keratinos az egyik legjobb pakolás amit használtam, fodrászkellékesnél 800Ft belőle egy literes kiszerelés.

Emelleé argán/kókuszolaj, meg úgy minden ami segíti, kombinálva is.

Én hülye voltam és a középbarna hajamból fehéret akartam csinálni, teljesen tönkrement de a kallos és az argánolaj miatt még úgy ahogy tartja magát, most kb olyan sebességgel törik mint ahogy nő, ez már haladás.

Amúgy a hajfesték nem csíp, a szőkítő is csak viszket, 12-es oxival alig éreztem valamit, nem tudom miért mondják a fodrászok hogy "az normális ha csíp"

2016. máj. 10. 22:33
 3/6 A kérdező kommentje:
...úgy örültem volna egy más válasznak, de érzem én is, hogy nagy a baj. Amit viszont megosztok, veletek, hátha másnak is segít, beruháztam aL'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium termékekbe és meglepődve tapasztaltam, hogy az első pakolásos hajmosás után semmi sem potyogott a hajamból, nem volt törött/ égett hajszál. A fésülésnél érzem, hogy gumis, nagyon óvatosan bánok vele, szeretném kihúzni egy kicsit, hogy növögessen, mert pont hajfestéskor lett levágva derékig érő hajam váll/áll magasságába, rövidebbet azért nem szeretnék:( Használom a kúrát és majd beszámolok, hogy mentett e meg a hajamból.
2016. máj. 11. 05:46
 4/6 anonim ***** válasza:

A nyúlós haj tényleg nem a legjobb... a 9-es oxi nem elég ahhoz, hogy tönkremenjen a haj, valószínű hogy már korábban is erősen károsodott volt, ennyi nem tette volna tönkre. (csípés és károsítás nem függ össze)

Keress Olaplexes kezelést alkalmazó fodrászt, ez segíthet, a többi pakolás halottnak a csók.

2016. máj. 11. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja és vizesen ne fésüld semmiképp, olyankor nagyon gyenge, én volt hogy fésüléssel szabályosan eltéptem egy tincset annyira elvékonyodott és húztam.
2016. máj. 11. 20:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap elmentem egy fordrászhoz, azt mondta, hogy erre már semmilyen kezelés nem lesz jó, csinál ő is helyreállítós kezeléseket, de felesleg lenne, mert csak én szenvednék vele, mert nem tudnám kezelni a hajam. Szóval a rövid hajam még rövidebb lett...:( Annyit mondott ő is, hogy vizesen ne fésüljem sokat, vagy csak óvatosan, inkább félig száradjon magától és utána igazítsak hajszárítóval ha nagyon kell, természetesen olaj olajjal rá. Még maradt egy kevés roncsolt rész, de azt mondta, hogy azt nem látja olyannak, ami most vágni kellene.A fordrász annyit mondott, hogy a car oxi, vagy ami valószínűbb a rossz keverés csinálhatta ezt, sokan csinálják, hogy több oxit tesznek a festékhez...:( Ezen már kár rágódnom. Olajozom, pakolom a hajam és várom, hogy újra növögessen.
2016. máj. 12. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!