Hogyan sikerült regenerálnotok roncsolt hajatokat?
Szakítottam otthoni hajfestéssel és felkerestem egy fodrászt, eredmény: tönkretett haj.
Amikor festette többször is szóltam, hogy csíp stb, de szte ez a 9% oxinál belefér... A színe jó lett, de a hajamnak annyi:( Elkezdett törni, amit próbálok lassanként vágni, ahol látom, hogy kell, főleg a hajmosásnál veszem észre, hogy baj van. Sok törött hajszállal találkozom, és úgy veszem észre egy kicsit nyúlósabb lett a hajam :( ez a dehidratáltság átmeneti , vagy végeleges? 2X mostam hajat a festés óta. Mivel láttam, hogy baj van, már a fodrásznál is, beszereztem professzionális hajpakolást, olvasgatom a természetes olivás/mézes pakolást, argánolaj, mit tanácsoltok? Ja, jeleztem a fodrászank, hogy baj van, kaptam tőle egy kallos kreatinos pakolást, hogy ez majd elég. Mivel 20 éve festem a hajam, sajnos tudom, hogy már ennél a szintnál nem elég.
Elkezdtem szedni a hair c.kapszulát is, reménykedem, ha minden oldalról megtámogatom... vagy nem? Vissza lehet az ilyen károsodást fordítani.
Sötétre festettem régen a hajam, amihez 3-6 % oxit használtam, vagy csak bemosókat mert elég volt. Ennyire kicsinálta a 9% oxi, a világos hajfesték?
A szimplán kiszáradt részek még talán menthetők, a töredeztettektől búcsúzz el.
A kallos egy jó márka, a keratinos az egyik legjobb pakolás amit használtam, fodrászkellékesnél 800Ft belőle egy literes kiszerelés.
Emelleé argán/kókuszolaj, meg úgy minden ami segíti, kombinálva is.
Én hülye voltam és a középbarna hajamból fehéret akartam csinálni, teljesen tönkrement de a kallos és az argánolaj miatt még úgy ahogy tartja magát, most kb olyan sebességgel törik mint ahogy nő, ez már haladás.
Amúgy a hajfesték nem csíp, a szőkítő is csak viszket, 12-es oxival alig éreztem valamit, nem tudom miért mondják a fodrászok hogy "az normális ha csíp"
A nyúlós haj tényleg nem a legjobb... a 9-es oxi nem elég ahhoz, hogy tönkremenjen a haj, valószínű hogy már korábban is erősen károsodott volt, ennyi nem tette volna tönkre. (csípés és károsítás nem függ össze)
Keress Olaplexes kezelést alkalmazó fodrászt, ez segíthet, a többi pakolás halottnak a csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!