Melírozott haj festése? Roncsolt hajatokat hogyan ápoljátok?
Szóval, a sötétebb szőke szìnű hajam elkezdtem melíroztatni tavaly előtt ősszel. Rà pár hónapra elkezdtem vasalni( legnagyob hülyeség volt a melír után)
Mielőtt melíroztam vagy vasaltam volna, derékig érő hajam volt most már csak mell felé ér és nem vágattam. A napokban aranyszőkére festettem mert a melir lenőtt és elég csúnyán nézett ki. Tisztában vagyok vele hogy a melír ledobja a festéket. Nekem is látszik a melír de nem annyira mint az előtt. Ha még egyszer átfestetem eltűnik végleg?
(mert nekem kevésbé látszik, mint előtte és nem is kopik róla) Nem tervezem utána festeni csak a melírt szeretném eltüntetni.
Újra megszeretném növeszteni.A hajnövekedés gyorsaságával nincs probléma csak ugye visszatörik...
Ma vágatom formára és szeretném ha nem törne vissza.
Tudtok valami jó hajpakolást szőke, vékonyszálú hajra ami tényleg beválik?
Vagy esetleg bármilyen módszert?
Ti mit használtok a hajatokra?
Ha növesztitek vagy növesztettétek, mit használtatok?
Részletesen szeretném tudni, ha nem probléma. :)
Elég hosszúra sikeredet, ezért bocsánat. :)
Inkább színezőt használj, az legalább nem árt annyira, a festék meg idővel úgyis kikopik és újra kell festeni amíg le nem nő az egész.
Amúgy én is szétégettem már szőkítéssel és göndörítéssel a hajam, plusz rá is segítettem egész nyáron klóros vízben úszkálással, így a végén már olyan száraz lett hogy száradás után hajlítani nem lehetett a hajamat. Nem túlzok, kőkeményre száradt. :D Kicsit ijesztő volt, egyedül az argán olaj hozta helyre, szóval az számomra egy csodaolaj. Minden nap 4 cseppet kentem szét a hajamon belőle. Bioboltban kapható. Nem olcsó, de nagyon sokáig kitart. Mellette pedig szilikonmentes termékeket kell használni az a lényeg, sampon, balzsam is szilikonmentes legyen, különben az olaj nem jut be normálisan a hajszálakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!