Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Elrontott dauer, a hajamból...

Elrontott dauer, a hajamból milyen frizurát készítsek?

Figyelt kérdés

Nem sikerült a dauer, hiába csavarom be, másnap egyenesen szétáll és sprőd.

Milyen frizurát csináljak a vállig érő, lépcsőzetesen vágott festett hajamból???

Nem vasalhatom mert az is károsítaná. Szétáll a hajam, mint a seprű. Próbáltam tárcsás hajszárítóval, de attól még jobban szétáll.

Még sosem jártam így a dauerrel.

Nem tudok frizurát csinálni belőle, hogy menjek így emberek közé? Viszont nem akarom levágatni, mert éppen hogy évek óta növeszteném.

Az arcformám kerek, ezért talán nem állna jól a fülig érő haj.

2016. máj. 8. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Minek csavarod be,ha már van benne dauer?

A hajszárítót felejtsd el.

Sajnos muszáj lesz levágatni,a dauert nem hozza helyre semmi.

Én két éve daueroltattam,fél éve le kellett vágatnom,pedig mindenféle csodaszert kipróbáltam rá.

2016. máj. 9. 05:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ.

Gondoltam, hogy furcsállod hogy minek csavarom be, de ha nem csavarnám be minden egyes hajmosás után, azaz heti egyszer, úgy áll(na) a hajam mint az anyukának az rtl2 műsorában. [link]

Persze ne ilyen hajszínnel képzelj el.

Ha a szabad levegőn szárítom, úgy áll, mint a pudlikutya.

Viszont becsavarva gyönyörű hullámokat,loknikat érek el.

Sajnos nem vághatom le, mert akkor 2 centis hajam lenne.

Tehát patthelyzet.

Ha levágatnám, akkor inkább vennék egy parókát. 2 centis hajjal nem ismernének rám, és én sem magamra.

2016. máj. 9. 22:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Göndör hajat nem szabad szárítani. Fésüld ki és hagyd hogy megszáradjon. Két mosás között ne fésüld.
2016. jún. 3. 19:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hozzászóló!

Köszönöm a tanácsod, de ha nem csavarnám be, hanem hagynám a szabad levegőn megszáradni, rettentően állna. Szétáll, formátlan és elhanyagoltnak tűnik. Kipróbáltam és ismerőseim csak néztek, hogy mi történt, mitől áll szét a hajam.

Tehát muszáj becsavarnom, és megszárítanom, így 1-2 napig van frizurám.

2016. jún. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!