Elrontott dauer, a hajamból milyen frizurát készítsek?
Nem sikerült a dauer, hiába csavarom be, másnap egyenesen szétáll és sprőd.
Milyen frizurát csináljak a vállig érő, lépcsőzetesen vágott festett hajamból???
Nem vasalhatom mert az is károsítaná. Szétáll a hajam, mint a seprű. Próbáltam tárcsás hajszárítóval, de attól még jobban szétáll.
Még sosem jártam így a dauerrel.
Nem tudok frizurát csinálni belőle, hogy menjek így emberek közé? Viszont nem akarom levágatni, mert éppen hogy évek óta növeszteném.
Az arcformám kerek, ezért talán nem állna jól a fülig érő haj.
Minek csavarod be,ha már van benne dauer?
A hajszárítót felejtsd el.
Sajnos muszáj lesz levágatni,a dauert nem hozza helyre semmi.
Én két éve daueroltattam,fél éve le kellett vágatnom,pedig mindenféle csodaszert kipróbáltam rá.
Szia!
Köszi a választ.
Gondoltam, hogy furcsállod hogy minek csavarom be, de ha nem csavarnám be minden egyes hajmosás után, azaz heti egyszer, úgy áll(na) a hajam mint az anyukának az rtl2 műsorában. [link]
Persze ne ilyen hajszínnel képzelj el.
Ha a szabad levegőn szárítom, úgy áll, mint a pudlikutya.
Viszont becsavarva gyönyörű hullámokat,loknikat érek el.
Sajnos nem vághatom le, mert akkor 2 centis hajam lenne.
Tehát patthelyzet.
Ha levágatnám, akkor inkább vennék egy parókát. 2 centis hajjal nem ismernének rám, és én sem magamra.
Kedves utolsó hozzászóló!
Köszönöm a tanácsod, de ha nem csavarnám be, hanem hagynám a szabad levegőn megszáradni, rettentően állna. Szétáll, formátlan és elhanyagoltnak tűnik. Kipróbáltam és ismerőseim csak néztek, hogy mi történt, mitől áll szét a hajam.
Tehát muszáj becsavarnom, és megszárítanom, így 1-2 napig van frizurám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!