Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem sikerült a dauer, mit...

Nem sikerült a dauer, mit csináljak? Magy. Lentebb.

Figyelt kérdés

A hajam festett, vállig érő, átmenetes vágású, és több éven át daueroltattam, de így még nem jártam.

Festeni muszáj, mert már őszülök, pedig csak 30 múltam.

A dauer meg azért kell, mert az egyenes hajammal semmilyen frizurát nem tudtak csinálni a fodrászok, bárkinél is voltam. Csak lógott egyenesen, zsírosan,(a heti kétszeri mosás ellenére, a fejemre lapulva, összeesve, tartás nélkül, holott nagyon dús hajam volt.

Gyerekkorom óta mindig ilyen hajam volt, hiába csavartam be, másnapra semmi nem volt benne, holott mindig nagy hullámos vagy göndör hajat akartam, ami még feltűzve egy szép csattal is mutatós.

Ezért választottam a dauert, amitől nem zsíros, és dúsabb, göndör, később hullámos fél éven át és végre nőies. Valahogy olyan gyerekes az arcom egyenes hajjal.

Heti egyszer mosás után hajhab, majd felcsavarom hengerekre, megszárítom, hagyom kihűlni, óvatosan kibontom, aznap már nem is fésülöm ki, és nagyfokú fésűvel másnap átfésülöm és min. 5 napig tart. Nem lapul le,nem zsíros és mutatós.

Tehát elmentem pár hete a fodrászomhoz (előzőleg 10 hónapja voltam, pihentettem a hajam, de hullám még volt benne) és beletette azt a dauert, amit előző években is használt és ua. a dauercsavarót is használta, mint korábban. Márkás dauert használ, és a hozzá való fixálót. 40 percig volt rajta, a fixáló pedig 15 percig. Akkor jó volt a hajam, de a rákövetkező héten már lógott a hajam, lelapult, semmi tartása nem volt. (A daueroláskor nem volt meg, és nem is vagyok terhes.)

Tegnap megint megmostam, becsavartam tegnap délben, volt még frizurám tegnap du, de ma reggel semmi. Nem zsíros, de lelapul, nincsen tartása 3 héttel a dauer után. Még vizesen is csak enyhén hullámos, máskor meg nagyon göndör szokott lenni a friss dauer után.

Festeni is kellene, mivel kopott a színe, hiszen kiszívta a dauer, de most inkább dauer kellene bele megint, vagy nem ???

Olyan a hajam mint gimis koromban, csak világosabb.

Nem csavarhatom be minden egyes reggel a hajam, hogy valahogyan kinézzek.

Próbáltam a vizes hajamat tárcsás szárítóval is szárítani, de szétáll, lóg, és nem igazán keltek ápolt benyomást vele.

Mit csináljak? Menjek vissza újra daueroltatni? Egyáltalán mennyit várjak az újabbal?

Nagyon várom a tanácsokat. Köszönöm.

2016. máj. 5. 19:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha minden legutóbb is pontosan ugyanúgy történt mint azelőtt szokott, akkor másra nem tudok gondolni, hogy a dauervízzel volt valami...
2016. máj. 6. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!