Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért vagyok ilyen szőrös?

Miért vagyok ilyen szőrös?

Figyelt kérdés

Szőke, világos típus vagyok és mégis lány létemre sötét a szőröm, és bizonyos helyeken nagyon zavar pl comb, derék, fenék.

Mit tehetnék? :(

#szőr #agyantanemsegít
2016. máj. 6. 22:50
 1/6 anonim válasza:
ez genetigafüggő nagyrészt. esetleg ha szedsz hajvitamint az kihathat. vagy elfogadod vagy eltávolítod.
2016. máj. 7. 00:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem sokat! Leszeded,vagy hagyod. Én is ilyen szőrösebb fajta vagyok. L.
2016. máj. 7. 05:10
 3/6 anonim ***** válasza:

En is ilyen tipus vagyok de majd elszeretnek menni egy endokrinologiai vizsgalatra. Nehogy hormonok okozzak ezt.

Te is menj el egy vizsgalatra vagy ha nem akkor pedig borotválás es epilalas.

2016. máj. 7. 07:45
 4/6 A kérdező kommentje:

1-s nem szedek hajvitamint, de olvastam olyan gyógyszerről, ami a testszőrt ritkítja, csak félek, hogy akkor a hajam is kihullana. :/

3-as epilálok, csak nagyon érzékeny a bőröm és mindig kisebesedik, speciel most is kb másfél hete nem tudtam, és várom hogy begyógyuljanak a sebek.

2016. máj. 7. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Értem. Hat az ugy eleg gaz helyzet. :/

Sztem menj el egy orvoshoz ezzel. Sose tudni nem e van valami a hatterben.

2016. máj. 7. 13:54
 6/6 A kérdező kommentje:

hm hát csak nem szívesen mutogatnám senkinek. :D

ez nyáron nagyon rossz főleg, mivel nem tudok felvenni rövidgatyát, mert bár nem szőrös, viszont sebes.

2016. máj. 7. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!