Milyen festéket használjak, hogy szép hamvas szőke legyen az érdemény? Story lenn!
Eredetileg sötétszőke, akkor festett közép szőke hajammal nem rég voltam fodrásznál, megkértem, hogy hamvas világosszőke legyen a végeredmény, helyette sárga lett. Most gondolom kopott és kezdett egy kicsit sötétülni, nem szívatta le egyébként a hajam.
Milyen festékkel fessem be,hogy valamit érjen?
Láttam Color Time festékeket,aminek nagyon jó színeik vannak, de gondolom 400 Ft-ért semmit nem érnek, így nem merem megvenni. A többi márkánál nem láttam olyat ami nagyon tetszett volna... Tipp?
Hasznos választ nem tudok nagyon ezzel kapcsolatban nyújtani DE ne spórolj a hajfesték árával. Tényleg.
Inkább legyen drága mint olcsó.
Én az olcsó hajfestéknek "iszom a levét" most.:(
Mi bajod lett tőle?:O
Nem az a baj,hogy nincs pénzem olcsóbbra, hanem, hogy a pár szár Ft-os festékeknek vannak jó színeik. A Palette Deluxe-ot használtam már,nagyon jó a minősége, de egyetlen normális hamvas árnyalat sincs belőle... Szinte az összes egyforma. A többinél is ez van. Talán még a Prodigynek van egy hamvas szőkés 9.1-es árnyalata, lehet azt kipróbálom, de annak az árán elmehetnék fodrászhoz is... a gond, hogy nem ismerek NORMÁLIS fodrászt, náluk pedig tapasztalatom szerint az ár nem egyenlő a minőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!