Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen szappant ajanlotok...

Milyen szappant ajanlotok ilyen arcra?

Figyelt kérdés
Pattanasos, érzékeny a borom, emelett nagyon szaraz, megis zsíros, tagak a porusaim és vörös a fejem. Semmi sem segít, ezert ugy döntöttem, vmi natúr szappant veszek rá, hátha. Ti melyiket tudnatok ajánlani az ilyen bortipusra? Mannaszappanok közül? Vagy bármi mas? Elore is köszi a válaszokat:)
2016. ápr. 30. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Szappan tilos! Vegyél tisztítógélt. Ahol száraz, ott krémezd, pattanásokat pedig rendszeresen kezeld le, fertőtlenítsd, de ne nyomkodd. A lényeg, hogy tisztán tartsd az arcodat, de ne feledd, hogy a pattanás nem azért fog elmúlni, ha kiszárítod a bőröd, ugyanis a szappan pont azt fogja tenni, bármilyen természetes anyagból is legyen. Tudom ajánlani a Himalaya vagy a Garnier termékeket.
2016. ápr. 30. 16:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a sima baba szappant.

Kell egy hét de használni fog.

Napi többszöri használatra javaslom-..

2016. ápr. 30. 16:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Semmilyen szappant. Kíméletes arctisztítót használj, pl Balea Med. Aztán még valami tonik, de olyat ami nem szárít.

Én próbálkoztam szappanokkal, sose vált be, csak rosszabb lett tőle a bőröm.

2016. ápr. 30. 17:33
 4/4 Sunshinedoll ***** válasza:
Szappant semmiképp se. Inkább valami gyengéd arctisztítót, akár géles, akár tejes formulával, ami nem habzik bitangul.
2016. máj. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!