Érzékeny bőrre milyen folyékony szappant ajánlotok?
Figyelt kérdés
Oviba kéne, már két gyerek ekcémás kezű, köztük az az enyém is. Amúgy mitől lehet ez?2013. márc. 1. 07:53
1/7 anonim válasza:
A hidegtől is lehet!
Esténként be kéne kenni neki krémmel, meg minden kézmosás után!
2/7 liony20 válasza:
szijja az én fiam is ekcémás volt de nagyon sokat segített a babe omega tusfürdő és testápoló csak annyi a baj vele hogy iszonyatosan drága összesen a kettő 8 000ft volt... de viszont 2 hónapja vettem mert annyira minimálisat kell használni belőle nagyon ajánlom neked megéri azért ezt a busás árát... és ténleg a hidegtől is lehet... száraz levegő
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Oviba vinné, olyan kéne ami jó de nem nagyon drága mert nem mindenki tudja kifizetni.
2013. márc. 1. 10:15
4/7 liony20 válasza:
én sem tudnám kifizetni de azért szántam rá mert 3-4 hónapig tart ha olcsóbbat veszel minden hónapban ugyanott tart az ember... de megértelek... kérj az orvosodtól egy receptet mert van kikevert krém is 1800 ftért A vitaminos azt is használtunk bár az önmagában nem volt elég a bőrnek...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)!
2013. márc. 1. 15:42
6/7 anonim válasza:
Mi télen fürdetésre a hidrofil nonionos patikai krémet használjuk, az nagyon jól hidratál. Plusz erősebb kézkrém, esetleg shea vaj jó lenne a kezére.
7/7 anonim válasza:
Pont, hogy a folyékony szappantól, tusfürdőtől lesz ekcémás a gyerkőcök bőre. Nem veszik komolyan a szülők, pedig ha a krémmánia oldalán utánaolvasnának, láthatnák, hogy mennyi szárító és rákkeltő vegyszert tesznek még a gyerekeknek való termékekbe is. Tudom, hogy egy oviba számít nagyon az ár is. Ha gondolod én kézmosásra tudok ajánlani szappanokat. Mennyiségtől függően tudunk alkudni is. Én ezeket viszem be a kisfiam bölcsijébe, ezzel mosnak ők is kezet, meg a felnőttek is, és semmi baja egyiknek sem, sőt az egyik kisfiú ekcémája is rendbe jött. Keress privátban, ha érdekel. (természetes juhtej szappanok- emanufaktúra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!