Hogyan növeszthetném meg a hajam?
Figyelt kérdés
Most a hátam közepéig ér és kicsit hullámos. Azt hallottam, hogy ha aloe vera-val dörzsölöm a fejbőrömet az serkenti a hajnövekedést. Esetleg ricinusolaj pakolás segíthet? Ti mit ajánlotok? Nektek mi vált be?2016. ápr. 28. 20:39
1/7 anonim válasza:
Nekem az vált be hogy nem vágattam le :D
2/7 anonim válasza:
Már mindenről azt mondják hogy hajat növeszt, de a hajnövekedést semmiféle külső szer nem fogja gyorsítani, szóval lényegtelen mivel kened. A fontos hogy egészséges legyen a hajad, és belsőleg is rendben legyen minden.
3/7 anonim válasza:
Nekem olyan, ha levágok belőle egy két fürtöt (mikor töredezett mondjuk)
Akkor 1 hét alatt 2x nagyobbra nől, mint eddig volt! Nekem ilyen a hajam, nem kenek rá semmilyen féle oleaverat, se semmilyen hajmegnöveztő krémet, sampont sem.
De kinek mi.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2016. ápr. 30. 10:31
5/7 anonim válasza:
Figyelj, nekem átlagosan 2hónapban nőTT a hajam 1centit. Most hogy lassan egy hete MASSZÍROZOM(csak az ujjaimmal, semmit nem kenek rá) 4percet állva, 4percet lehajtott fejjel, utánna pedig kifésülöm, növelte 4nap alatt 1 centire!! Ezt ajánlom, de lehet hogy más típusú a hajad. De a remény hal még utoljára ;)
6/7 anonim válasza:
Körkörös mozdulatokkal:)
Ja és ért a melleim fölé picivel, most már a bimbóimig ér :D →bocsi de n tudtam máshogy elmagyarázni :D
(Előző voltam :))
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:) ezt kiprobalom:)
2016. máj. 2. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!