Lehet borotválni a mellkasom?
Figyelt kérdés
12 éves fiú vagyok, és utálom a mellkasomon a szőrt, kb 1-2 tenyérnyi folton van még de későb biztosan több lesz. Utálom, mindenki ezzel viccel és ez nagyon zavar. Mi mást tudnékmégvele tenni.2016. ápr. 25. 06:43
11/11 anonim válasza:
Ne borotváld én is leszedtem, 12évesen... Mert engem is nagyon zavart, mert, h jaj nekem még nem kell szőr... ez egészen 18-19éves koromig tartott, vagy is már hamarabb rájöttem, h nem kellett volna akkor, hanem hagyni úgy ahogy van, mert a sok fszkodás vele, h ha valahol ott aludtam vagy strand vagy tábor, h azèrt még se legyek már borostás mellkasú.. érted... Most 21 vagyok és rohadtul élvezem, hogy van, rövidre vágom és nagyon vagány, 12 évesen hagyd az egészet a francba szerintem, ez meg tipikus gyerekes felfogás, hogy ha kicikiznek, így 21évesen egyébként elképzelni sem tudom, h mit mondhatnak neked, ami ciki lehet?! (Jaj szőrös mellkasú bibibí nézd az enyém milyen sima, ez gáz....hidd el, sokkal előrébb vagy már most, mint sokan mások! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!