16 éves fiú vagyok a hátam és a mellkasom is elég szőrös és hogy szerintetek hogy érdemes borotválni vagy borotváltatni vagy gyantáztatni?
Igazából a mellkasomat nem szoktam az nem idegesít.A hátam,a vállam és a felkarom annál inkább... mit kezdjek a felkarommal?? borotváljam (borotváltassam) le?? de akkor is meddig?? a könyékig vagy hogy? Mert ugye ha válltól meghagyom a felkarom az elég hülyén néz ki, de ha megszakad egy csíkban a bicepszemnél azis furcsa:/
Előre is köszi
A borotva nem jó, ugyanis az erősíti a szőrszálakat. Ezért kell gyökeres megoldást választani, mint pl.: gyanta,epilálás, lézer(ha vanpénzed)... Hát mondjuk én lány vagyok, de mondjuk van akit nem idegesít lányok közül, de engem igen és énepilálom a karom, a lábam, a hónaljam és még a hasamat is. Első alkalmakkor nagyon fáj, de ha többször csinálod, akkor márcsak az eleje lesz fájdalmas. volt mikor én minden héten leepiláltam a lábam és néhány helyen meg is ritkult. Mondjuk elég csak 2hetente, mert nemnő olyan gyorsan visza(legalábbis nekem).
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!