Melyik a kedvenc parfümötök?
Akár magatokon, akár egy férfin/nőn. Van esetleg valami kapcsolódó sztoritok is az illathoz?
Kort és nemet írjatok :)
Emporio Armani női
Dior Homme
Van még sok, ami időnként megtetszik, de ezek mindig a kedvencek között vannak.
32/N
Pasin : Bvlgari Aqua. Még most is tartó, mocskos sztorim van vele, lehet ki leszek ám moderálva :)
Konkrétan A PASI illata, akinek a szeretője vagyok. Bulizni voltam a barátnőimmel, ott találkoztam először Vele meg az illattal is. Csak messziről, már a tekintetén éreztem, hogy úgy ától-cettig végigmér, illetve hát no az a bizonyos VV-t ahogy mi hívjuk nőimmel (vaginavillám:D)
Aztán mikor odajött beszélgetni, és megcsapta az orromat az illata, már akkor tudtam, hogy én bizony szexelni fogok vele. Egy ilyen lehengerlő fickóval, ilyen dög illattal, na neeem, ezt nem hagyom ki. Valahogy a legnagyszerűbb numeráim mindig így születtek, hogy megfogant bennem a gondolat és hát persze így lett.
Villantott is. Volt az az óvszer reklám mikor elég kaotikus maradt a pár után a berendezés. Nah pont olyan. Ágytól a teraszig. Másnap reggel, fogtam fújtam a parfümjéből magamra, úgy lobogotam hazáig. Azóta nem szabadulok sem Tőle, sem az illattól :) 18/N
2: Most kíváncsi lettem erre az illatra :D Azt hiszem, veszek egy ilyet a páromnak :D
És tanultam egy új szót VV :DDDD
Férfi-Davodoff-Cool Water,az első kiadás 1988.
Dior-Homme,Dior-Faranheit-EDP-is van belőle!
Női-Nina Ricci-L-air du temps.
Givenchy-Hot Cuture!
Szintén az Aqua. Keserédes emlékek sora.... az igazi férfi illat számomra.. Bár sokszor úgy érzem, el kellene engednem, akárcsak Őt.. ahányszor megérzem, görcsbe rándul a gyomrom, egyszerre leszek szerelmes és dühös. Szánalmas-érzelgős napjaimon volt rá példa, hogy a D-ban ráfújtam kettőt a pulcsimra, este pedig azt szagolgatva, pityeregve alukáltam el, mint egy kisgyerek. Mindig rácsodálkozom ilyenkor, milyen hatalmuk van az illatoknak.. Jaj nekem, ha mégegy olyan férfiember útjába sodor a szél, aki ebben illatozik... :') tízezercsillag
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!