Ez a krém (link) jó száraz, vízhiányos bőrre? 19éves vagyok, de a szemem körül már redők alakultak ki. :S
Vagy hanem mit használjak? A szemem körül krémezhetem mindig?
Csak nappal, vagy nappal és éjszaka is legyen bekrémezve az arcom?
szia!
én régebben használtam ezt a fajta garniert de nekem pattanásosabb miteszeresebb lett az arcom.pedig én azt hittem hoyg száraz az én bőröm.szóval most helia D normál bőrre való hidratálót használom és szem környékére is kenem.szerintem jobb anyagok vannak benne mint a garnierben
jah és hozzátezsem hoyg az arcomon egy patti sincs.szerintem azért mert csak egy könnyű hidratálóval kenem.az ilyen száraz vagy vegyes bőrre valók nekem abszolút nem jöttek be ,túl zsírosak voltak.csodálkoztam is hogy mitől van nekem annyi miteszerem meg pattim,de most már minden ok.
és reggel és este is tisztítsd le az arcodat majd krémezd be.ez nagyon fontos.soha ne feküdj le koszos bőrrel,mert este újul meg a bőr ,már este 6 után megkezdi szóval ottan körül érdemes lemosni az arcodat és bekrémezni.szerintem heti egyszer radírozd is le az arcodat és kenj rá egy nagyon frissító arcpakolást akár lehet gyümölcsös vagy joghurtos mézes,és egy ubi a szemedre.:)
20/L
Köszi szépen, aranyos vagy. :D
És azt a krémet, amit írtál, hol lehet kapni? Bármilyen üzletben, ahol a Garniert is?
Esetleg linkelnél képet róla? :) :)
És mennyibe kerül?
Én simán vízzel szoktam arcot mosni, a szappan szárítja és nem tudom mi egyebet használhatnék erre a célra?! Szerinted?
:)
Bocsi a sok buta kérdésért... :)
Szóval éjszakára is bekrémezzem, a szemem körül is? :)
szia!
iylet használok!
rossmanban dmben árulják.de nézd meg mindkét helyen mert én amikor vettem a dmben 1300 ft volt a rossmannban pedig 1600.
én szemem környékére is kenem,de nem nyúzom ott a bőrt csak beleütögetem finoman.:)
érzékeyn bőrre szerintem vmilyen arctejet kellene használni utána pedig bekenni hidratálóval például ezzel a helia d-vel,én dove szappannal mosok arcot persze húzódik utána de amikor bekenem akkor már jó!:)
Szia!
Az én arcom annyira száraz, és érzékeny, hogy a sima víztől képes kirepedni. Én zuhany alatt mosom le intim lemosóval, ez nem szárítja ki annyira, és csak egy krém vált be, mert a többi kiül az arcomra (zsírzserűen fénylik, semmit nem szív be), ez az Anaconda Q10 krémje, ezer ft körüli összegben. Ezt vékony rétegben beszívja, pihe-puha az arcom, reggel, este ezzel kenem. Havonta egyszer porcukor-méz-olívaolaj keverékével bekenem, és zuhany alatt óvatosan lemosom. Ez az arcradírom :(
Próbáld ki így ezeket, nem drágák, hátha beválnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!