Nagyon száraz kézre jó krém, ami használ is? Vichy lipidiose-ról tapasztalatok?
az ujjaim végén berepedezett a bőr,nagyon fáj,már mindent kipróbáltam középkategóriás kézkrémekkel (nivea,neutrogena,szentkirályi,avon) óránként kenem,de nem javul semmit,neogranormont,körömvirágkrémet,még 100%os lanolint is próbáltam...
9 hónapos terhes vagyok,a terhességem 3.hónapjától van ez a problémám,bőrgyógyász szerint A vitamin hiány...amit a baba miatt most nem tudok pótolni...
a neogranormon annyit segített,hogy legalább nem gyulladt piros volt tőle az ujjam,hanem száraz,hámos...
A 15:19-esnek van igaza.
Ne használj ilyen szarokat, egyik sem ér semmit.
Én pl. ne nevess ki, de ugyanígy voltam és a Lidl-ben volt 2 hónapja egy akció, amikor gyógykeresztes termékeket árultak, olyanokat, amik gyógyszertári minőségűek, nincs illat és színezék bennük. Ott vettünk a párommal egy kék tetejű 5 %-os urea tartalmú testápolót, ami talán a legjobb, amit használtam eddig, jobb, mint az eucerin. Az egyetlen, amitől helyrejött a sarkam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!