Az nagyon zavaró tud lenni, ha vannak hegek a lábamon?
Bocsánat,ha rossz kategóriába raktam!
A kérdésem az lenne,hogy zavaró/kiábrándító lehet,ha még ovis korom óta megvannak a szúnyogcsípések hegei? Sajnos nagyon szeretik a vérem a szúnyogok,így rengeteg szúnyogcsípésem volt/van és mindig újra és újra leszedtem a vart és most olyan csúnya a lábam,hogy nem merek felvenni egy bokánál föntebb érő nadrágot.Már közeledik a jó idő és nyáron nem szeretnék hosszú nadrágban mászkálni,épp elég meleg van rövidnadrágban is.
Valamint még az is lenne a kérdésem,hogy van valami ötletetek,hogy hogyan tüntessem el a hegeket?
Szerintem senkinek se fog feltűnni.
Nekem két 8 cm-es csík van a lábamon. (bal lábszár és jobb comb) Senki nem kérdezett rá, hogy mi történt...
Én is lány vagyok, van "pár" hegem nekem is (kezemen, lábomon, arcomon), ráadásul nem csak pöttyök, vágások is. Nagyon ügyetlen vagyok, ezért mindig van pár kék/zöld foltom is. Sosem zavartak:)
Felesleges rosszul érezned magad miattuk:)
Kedves Kérdező!
Ne aggódj emiatt, csak neked feltűnően vagy zavaróak. Engem kiskoromban megharapott egy kutya a combomon. Combközéptől a térdemig elől - hátul tele van emiatt heggel. Én már Teljesen megszoktam, hiszen nagyon régi. És senki sem foglalkozik vele:)
Nincs mitől tartanod!! Nyugodtan hordjal rövidet!! :)
Nagyon szépen köszönöm válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!