Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az nagyon zavaró tud lenni,...

Az nagyon zavaró tud lenni, ha vannak hegek a lábamon?

Figyelt kérdés

Bocsánat,ha rossz kategóriába raktam!

A kérdésem az lenne,hogy zavaró/kiábrándító lehet,ha még ovis korom óta megvannak a szúnyogcsípések hegei? Sajnos nagyon szeretik a vérem a szúnyogok,így rengeteg szúnyogcsípésem volt/van és mindig újra és újra leszedtem a vart és most olyan csúnya a lábam,hogy nem merek felvenni egy bokánál föntebb érő nadrágot.Már közeledik a jó idő és nyáron nem szeretnék hosszú nadrágban mászkálni,épp elég meleg van rövidnadrágban is.

Valamint még az is lenne a kérdésem,hogy van valami ötletetek,hogy hogyan tüntessem el a hegeket?

2016. ápr. 19. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem senkinek se fog feltűnni.

Nekem két 8 cm-es csík van a lábamon. (bal lábszár és jobb comb) Senki nem kérdezett rá, hogy mi történt...

2016. ápr. 19. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is lány vagyok, van "pár" hegem nekem is (kezemen, lábomon, arcomon), ráadásul nem csak pöttyök, vágások is. Nagyon ügyetlen vagyok, ezért mindig van pár kék/zöld foltom is. Sosem zavartak:)

Felesleges rosszul érezned magad miattuk:)

2016. ápr. 19. 18:32
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm szépen válaszod!Ezzel most úgy "kicsit" megnyugtattál:D ^^
2016. ápr. 19. 18:38
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
Igenis zavaró. Szépséghiba. Ti lányok itt mindig azzal nyugtatjátok egymást, hogy minden szép... de a valóságban rengeteg taszító dolog van, a szőr, a narancsbőr, a háj, a hegek, égési sebek.. hiába nem tehetsz valamiről, az attól még taszító.
2016. ápr. 19. 19:24
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
4-es, remélem, hogy pár éve, heti 4-5 alkalommal az edzőteremben gyúrsz ^^ :P
2016. ápr. 20. 08:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Osztálytársam emiatt harisnyát hord. Fekete vagy test színű. Vagy fel sem vesz hosszú nadrágot. Alapozó marad vagy egyéb módszerek, amik csak kicsit halványítják. Véglegesen nem tud eltűnni. Valaki szolizik, de neki sem lett sokkal jobb :(
2016. ápr. 20. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Fel sem vesz rövid nadrágot*
2016. ápr. 20. 12:33
 8/10 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Ne aggódj emiatt, csak neked feltűnően vagy zavaróak. Engem kiskoromban megharapott egy kutya a combomon. Combközéptől a térdemig elől - hátul tele van emiatt heggel. Én már Teljesen megszoktam, hiszen nagyon régi. És senki sem foglalkozik vele:)

Nincs mitől tartanod!! Nyugodtan hordjal rövidet!! :)

2016. ápr. 20. 17:54
 9/10 anonim válasza:
4-nek üzenném, hogy pont ezek miatt különbözünk másoktól. Ha senki sem rendelkezne szépséghibaval , akkor teljesen egyformák lennénk. És szerintem igenis tud vonzó lenni egy ilyen szépséghiba. En.irtam az előző kommentet is. Üresnek ereznem a lábamat ha nem lenne rajta heg. Szóval, ha Szerinted az baj hogy nem vagyunk tökéletesek, akkor el kell szomoritsalak, mert te sem vagy az. Mivel mindenkinek van szépséghibája, igy neked is. Szoval a te véleményed szerint magad is taszító vagy undorító vagy?????
2016. ápr. 20. 18:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm válaszod!

2016. ápr. 20. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!