Szerintetek befessem a hajam?
14 éves fiú vagyok,és nyáron beszeretném festeni a hajam szőkére :D Ne kérdezzétek hogy jött az ötlet,megláttam és nagyon tetszett,és én is beakarom festeni :D A szüleim beleegyezése valószínűleg nem gond,de akarok pár tanácsot is,hogy ha befestem mire várhatok,romlik-e a hajam állapota,ha romlik is mennyire (és ehhez hasonló kérdések kavarognak a fejemben). Alapból ilyen satírozott hatású,sötétebb szőke és világos barna,szőke össze-visszás a hajam színe,magam sem tudom leírni pontosan :D
Akit érdekel,az olvassa tovább. :D
Még alsó tagozatban inkább szőkés,majd barnás volt a hajam,és megrovót akartak adni,mert azt hitték festem a hajam,tehát elég vicces folyamaton megy át :D
14/f
Hű,köszönöm a gyors választ :)
És ha csak 1-2 hónapra szeretném,vagy inkább csak addig,ameddig le nem nő? Akkor azt hogy tudnám?
Tehát azt szeretném,hogy befestem majd pedig engedem lenőni és visszaállni az eredeti hajszínemre. (Nem tudom hogy lehetséges,csak egy embernél láttam,hogy befestette a haját majd visszaállt az eredeti hajszínére. Esetleg ha én befesteném majd visszaállnák,akkor eltűnne ez a fura,de mégis szép színátmenet a fejemről? :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!