Miért zsíros ennyire az arcbőröm?
Figyelt kérdés
Ha óránként arcot mosnék az is kevés lenne, annyira zsírosodik a bőröm, főleg most, hogy jön a jó idő. Rengeteg mindent kipróbáltam már, de semmi nem használt. A bőrgyógyászok se tudnak mit kezdeni vele. Reggelente mikor felkelek olyan az arcbőröm, mintha leöntötték volna egy flakon étolajjal.
Ritkán eszek zsíros, fűszeres kajákat, olajos magvakat, chipset nem szoktam. Csokit is nagyon ritkán.
Miért ennyire zsíros az arcom? Megkeseríti az életemet, az állandó fényesség meg zsírszag.
2016. ápr. 18. 15:30
1/7 anonim válasza:
Érdemes agyagos és teafás termékeket használni,kontollálja a faggyútermelődést.Okozhatja hormon a jó idő.
2/7 A kérdező kommentje:
Voltam már hormonvizsgálaton, nőgyógyásznál, minden rendben ott is. Teafaolajat is használtam, semmi eredménye nem volt.
2016. ápr. 18. 15:47
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, de csak kinyomkodja a mitesszereket. Attól még ugyanolyan zsíros
2016. ápr. 18. 16:41
5/7 anonim válasza:
Mi az, amit csinálsz vele? Milyen termékeket használsz?
6/7 Sunshinedoll válasza:
Okozhatja ételallergia is, és nem feltétlen a csokira gondolok.
7/7 anonim válasza:
Nekem is extrém zsíros bőröm volt... amíg ettem húst. Szóval ilyen egyszerű dolog is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!