Nagyon zsíros az arcbőröm?
Figyelt kérdés
Nagyjából 1 órával azután, hogy mondjuk fürdök vagy csak megmosom, már látszódik rajta. Egy nap leforgása alatt pedig gyötrelmesen néz ki, mintha állandóan izzadnék, de letörölni is nehéz. Sok kozmetikussal beszéltem már erről, de bármit ajánlottak, az nem használt?Remélem itt elér több emberhez, vagy legalább egy olyanhoz, aki hasonló cipőben jár, vagy csak tudja, hogy mi a teendő!2015. ápr. 28. 14:18
1/4 anonim válasza:
Egészséges étrend megvan meg hasonlók?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, az étrendemmel semmi gond nincs és egészséges/fitt is vagyok.
2015. ápr. 28. 16:22
3/4 anonim válasza:
Az én bőröm is ilyen.
34 éves vagyok, gimiben kezdődött a dolog.
Nem tudok vele mit tenni, próbáltam már mindenféle kencét, aranyáron is, de semmi... :/ :/
4/4 anonim válasza:
én sem tudok vele nagyon mit kezdeni. ugyanígy vagyok, arcmosás után akár egy órával már zsíros a fejem. mondjuk ez régebben volt inkább jellemző. az utóbbi 1 évben használok bha hámlasztó gélt, ez kicsit normalizálta a faggyútermelésemet.
ami még jó cucc, az a bioderma pore refiner, ezzel több óráig is normális marad a bőröm.
nem tudom, fiú vagy lány vagy-e, de napközben egy kis mattító papír+púder kombó csodákra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!