Ballagási frizura? Segííítséég
2hónap múlva ballagok Általánosból.. És szeretnék valami nagyon jó frizurát.. Magamról: Szőkésbarna haj, Középhosszú, kicsit hullámus, de néha kivasalom, Kicsit magas a homlokom.. ezért van frufrum...
Melyik haj állna nekem jól? Linkeljetek is légyszives.
Nekem anno kontyom volt. Neked is meg van a hajhosszúságod hozzá, úgyhogy szerintem bátran csináltass egy szép kontyot magadnak.
Küldök linket is, de ez tényleg csak az én ízlésemet tükrözi. :-)
Azért válogass kedvedre, a neten találhatsz elég sok képet.
Vmi egyszerűbb, laza, kevéssé "mű" konty szerintem biztos nagyon szépen állna Neked!
Szép frizurát és szép ballagást kívánok!:-)
(Nekem nem tetszik a teljesen felkontyozott haj.Szerintem ma már elég kevesen is választják)
Én a behullámosított hajat ajánlom. Nagyon sok féle fajta hullám közül lehet választani, lágyabb esésű, nagyon bodri. :D
Pl: [link]
[link] -- felpúpozott frufruval
[link] --szép hajpánttal, egy kis fülbevalóval elég egyszerű, de neked elég.
[link] -- szerintem ez olyan szép, te is vennél bele valami szép díszt.
Nem tudom mennyire vagy merész, de itt egy feltünő haj --> [link] :)
Remélem tudtam segíteni.
szerintem ne csinálj belőle nagy felhajtást.
szerintem hagyd elöl a frufrudat, a többit hullámosítsd be, és a felső rétegeket tűzd hátra valami szép csattal. ha nem nagy a füled :) akkor tűzd el onnan is, hadd látszódjon + egy szép fülbevaló és tökéletes vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!