Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki milyen gyakran jár szoliba...

Ki milyen gyakran jár szoliba és mennyi időre?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 16. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Nálunk szokott sütni az udvaron a Nap ingyen.
2016. ápr. 16. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Én nem értem miért jár bárki is szoliba... az alap bőrszíne mindenkinek szebb, és egészségesebb is, ami látszik is. A szolis bőr hamar ronda lesz.
2016. ápr. 16. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Soha nem járok, nem is jártam és nem is fogok.

Ha barna bőrt szeretnél, akkor egyél sok karotin tartalmú kajákat, pl. sárgarépa, sárgabarack, paradicsom, sárgadinnye, narancs. Ezek után, ha kimész a napra, könnyebben barnulsz le.

2016. ápr. 16. 20:57
 4/7 anonim válasza:
96%
Sokaknak nem telik szolira se eleg gaz
2016. ápr. 19. 05:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Mikor hogy. Valamikor heti 2x is van,hogy kihagyok két hetet vagy hetente megyek. Kb 9-12percre szoktam.

Te?

2016. máj. 1. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, ki milyen barna akar lenni. Persze a szolizás függ még attól is, mikor volt csőcsere. Nem utolsó szempontból, mennyire vagy barnulós.

(Én viszonylag gyorsabban barnulok, de nem vagyok néger alkatú.)

Én általában állóba járok hetente, kéthetente 10 percre.

(Az állóba 2-3 perccel több időt kell eltölteni, mint a fekvőben, mivel távolabb van az ember a csövektől.)

Ha frissen cserélták a csöveket, akkot 8 percnél többet nem szolizok állóban. (Szoli forgalmától függően egy hónap után már gyengül a friss csőcserés hatékonysága. Több időt lehet a szolizásra szánni.

Legjobb a szoláriumot megkérdezni, neked mennyi időt javasolnak.

2016. máj. 1. 23:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tavasszal szoktam menni párszor, hogy ne legyek hullaszínű, mire bejön a jó idő. Ez lehet 5-6 alkalom és egyszerre 15 perc.
2016. máj. 12. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!