Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arckrémet tudtok ajánlani?

Milyen arckrémet tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Az arcbőröm száraz és vízhiányos, eddig Nivea Visage intenzív hidratáló krémet használtam (érzékeny bőrre) és meg is vagyok vele elégedve, mert használt, de mivel eléggé könnyen megizzadok, és olyankor szinte leolvad rólam a krém (pedig nem kenek túl sokat), ezért a nyár közeledtével váltani szeretnék valami könnyebbre, ami hamar felszívódik, és nem lesz vele ilyen problémám.
2010. ápr. 6. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Én évek óta ezt használom:

[link]

Az egyetlen krém (valójában gél), amit beszív a bőröm, és egész nap hidratált, puha lesz. Nagyon jó szívvel tudom ajánlani.

2010. ápr. 6. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
azt énis használtam amit az első linkelt és nekemis bevált. hamar beszívódott.
2010. ápr. 6. 18:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt esetleg meg tudjátok mondani, a Helia-D végez-e állatkísérleteket?
2010. ápr. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!