Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen színezett arckrémet...

Milyen színezett arckrémet tudtok ajánlani, amit használhatok alapozóként?

Figyelt kérdés
Problémás bőröm van, néhány pattival és mitesszeres is az orrom, arcom, meg a homlokom is kissé. Ezzel szeretnék valamit kezdeni: szoktam radírozni, citromlézni, és kozmetikushoz is megyek majd a szünet előtt. Eddig csak korrektort használtam a pattikra, piros foltokra, de már aez is idegesít, h a mitesszereim kilátszanak. Alapozót, púdert nem karaok használni, mert azok eltömítik a pórusaimat, tapasztaltam, így vmi színezett arckrémre gondoltam. Lehetőleg minél természetesebb anyagból legyen, de az sem baj, ha nem.
2011. márc. 27. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Alverde Translucent makeup,vagy pár hónapja volt az avonnak swirl swimmer vagy micsoda kétszínű bőrtonusjavító krémje. Hamar szárad és nagyon tartós, nem is tudom,hogy micsoda, mert nem alapozó, de nem is krém, viszont imádtam, inkább enyhe csillogást adott az arcnak.
2011. márc. 27. 13:09
 2/2 A kérdező kommentje:
de azért lefedi a pattikat, és bőrhibákat? (a csillogást adó)
2011. márc. 29. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!