Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szőkítőpor az hogyan hat a...

A szőkítőpor az hogyan hat a hajra?

Figyelt kérdés
Szőke hajam van,olyan barnás és hogyha szőkítőport használok akkor milyen árnyalatot kapok ? Nagyon világos ? Vagy nem annyira ? És meddig marad meg a hajon,olyan mint egy hajfesték?
2010. ápr. 6. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:

nem lehet kimosni, hanem a hajaddal nő le..

nekem 1 éve febr. közepén lett egy tincs kiszőkítve és még mindig annak az egy tincsnek az alja szőke.., eléggé hidrogén szőke lett,pedig a hajam sötét barna..

és elvékonyodtak azok a hajszálaim.. :S

2010. ápr. 6. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Minét tovább hagyod rajta, annál világosabb lesz tőle a hajad, csak vigyázz, mert nagyon roncsolja. Nem olyan, mint a hajfesték, ez nem kopik ki, csak lenő.
2010. ápr. 6. 16:11
 3/6 A kérdező kommentje:
huu szóval ez sokkal károsabb,mint a hajfesték?
2010. ápr. 6. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
anyukám és nővérem festeteti a haját.. és nekem az az 1 tincs eléggé elroncsolódott.. mintha egy hétig folyamatosan megállás nélkül vasaltam v.na.. nagyon elvékonyodott..
2010. ápr. 6. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem tele van szőke melírrel a hajam. igaz, h roncsolódott, de azokat a végeket, amik csúnyák voltak, azokat levágtam. ennyi a titka ;)
2010. ápr. 6. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:
nem. nem es nem. szokitoport sose! sajnos nem emlekszem en milyen szokitovel szokitettem a hajam, de port ne hasznalj. es nem csak a vege megy tonkre, hanem a hajad teljesen. belul, kivul. nehez lesz rendesen apolni, es visszanyerni a puhasagat.
2010. ápr. 6. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!