Milyen kezelést kérjek a kozmetikustól? (bővebben lent)
Szóval még nem voltam kozmetikusnál és most el szeretnék menni,de nem tudom milyen kezelést kérjek. A pattanásaimmal és miteszereimmel kéne kezdeni valamit (nem olyan vészes,de engem zavar). Szeretném ha egy kicsit szebb lenne az arcbőröm.
Ezenkívül szeretném még kiszedetni a szemöldökömet is.
Milyen kezelést kérjek,amiben benne vannak ezek?
A másik kérdésem pedig,hogy a frufrummal mit csináljak vagy az nem fog neki aggatni vagy valami? :D bocsi,tudom hogy hülye kérdés,de nem tudom... :D
Előre is köszönöm a válaszokat! 17/L
17évesen még nem voltál o.O
hát felhívod és mondod nek h szeretnél szemöldköt szedetni meg a pattanásokat kezelni ennyi hu de nagy izé -.-
am meg a hajaddal ne törődj fel lessz fogva-.-
Szia!
Ha a pattanásokat szeretnéd eltűntetni (teljes arc kezelés) először jelentkezz be mert több órát is igénybe vehet!
Ja és nagyon fáj!
Rem segítettem...
cupp-cupp
Az miért olyan nagy csoda,hogy 17 évesen még nem voltam kozmetikusnál? Eddig nem volt ilyen problémás a bőröm és ezért nem is mentem... vagy ha valaki nem volt 17 évesen kozmetikusnál akkor az már ciki vagy mi? xD Mert én nem érzem annak. :)
" hát felhívod és mondod nek h szeretnél szemöldköt szedetni meg a pattanásokat kezelni ennyi hu de nagy izé -.- " köszönöm a lekezelő választ. :D Azért kérdeztem,hogy milyen kezelést kérjek mert ahogy olvastam van tini kezelés meg nagy kezelés meg ilyenek és nem tudom,hogy mi mit tartalmaz.
" am meg a hajaddal ne törődj fel lessz fogva-.- " mivel még nem voltam,ezért nem tudtam...ennyi.
azért köszi a választ :D csak nekem kicsit túl lenéző volt :D
a többieknek nagyon köszönöm a segítséget (főleg az utolsónak) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!