Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen kezelést kérjek a...

Milyen kezelést kérjek a kozmetikustól? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval még nem voltam kozmetikusnál és most el szeretnék menni,de nem tudom milyen kezelést kérjek. A pattanásaimmal és miteszereimmel kéne kezdeni valamit (nem olyan vészes,de engem zavar). Szeretném ha egy kicsit szebb lenne az arcbőröm.

Ezenkívül szeretném még kiszedetni a szemöldökömet is.

Milyen kezelést kérjek,amiben benne vannak ezek?

A másik kérdésem pedig,hogy a frufrummal mit csináljak vagy az nem fog neki aggatni vagy valami? :D bocsi,tudom hogy hülye kérdés,de nem tudom... :D

Előre is köszönöm a válaszokat! 17/L

2010. ápr. 6. 09:47
 1/6 anonim válasza:
0%

17évesen még nem voltál o.O

hát felhívod és mondod nek h szeretnél szemöldköt szedetni meg a pattanásokat kezelni ennyi hu de nagy izé -.-

am meg a hajaddal ne törődj fel lessz fogva-.-

2010. ápr. 6. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Ha a pattanásokat szeretnéd eltűntetni (teljes arc kezelés) először jelentkezz be mert több órát is igénybe vehet!

Ja és nagyon fáj!

Rem segítettem...

cupp-cupp

2010. ápr. 6. 09:57
 3/6 anonim válasza:
23%
nem fáj istenem-.-
2010. ápr. 6. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérsz időpontot arckezelésre. A szemöldökszedést úgyis fel szokták ajánlani, de mondhatod is neki. Azt, hogy az arcodnak milyen kezelésre van pontosan szüksége, majd eldönti ő, de a pattanások és miteszerek kezelése az mindegyikben benne van :)
2010. ápr. 6. 10:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Az miért olyan nagy csoda,hogy 17 évesen még nem voltam kozmetikusnál? Eddig nem volt ilyen problémás a bőröm és ezért nem is mentem... vagy ha valaki nem volt 17 évesen kozmetikusnál akkor az már ciki vagy mi? xD Mert én nem érzem annak. :)

" hát felhívod és mondod nek h szeretnél szemöldköt szedetni meg a pattanásokat kezelni ennyi hu de nagy izé -.- " köszönöm a lekezelő választ. :D Azért kérdeztem,hogy milyen kezelést kérjek mert ahogy olvastam van tini kezelés meg nagy kezelés meg ilyenek és nem tudom,hogy mi mit tartalmaz.

" am meg a hajaddal ne törődj fel lessz fogva-.- " mivel még nem voltam,ezért nem tudtam...ennyi.

azért köszi a választ :D csak nekem kicsit túl lenéző volt :D

a többieknek nagyon köszönöm a segítséget (főleg az utolsónak) :D

2010. ápr. 6. 11:10
 6/6 maundrel ***** válasza:
én 22 vagyok, és én sem voltam soha (pedig nekem nem ártana :S)...de még gyűjtök rá. Szóval ha ez ciki, hát....
2010. ápr. 6. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!